Mutuacat, Premi Sol 2021

MUTUACAT, PREMI SOL 2021

El CMAG premia l’aposta de la Mútua pel territori i per les persones

MANRESA, 22 d’abril de 2021. Mutuacat ahir va rebre el Premi Sol, atorgat pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona. El lliurament va tenir lloc en l’acte institucional de la  47a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances, organitzat pel CMAG.

La distinció va ser lliurada per Jordi Triola, president del Col·legi, a Sergi Macià, director general de Mutuacat. Abans, però, Josep M Torres, secretari del Jurat va explicar les raons de l’elecció de la Mútua. En aquest sentit, va afirmar que Mutuacat és una entitat que es mulla i compromet. Va destacar la implicació de la mutualitat en el Col·legi i la valentia en la seva defensa del país i de les persones. I sobretot, va elogiar la seva manera ètica i propera d’entendre les assegurances.

Per part de la Mútua, Macià va agrair el guardó i va manifestar l’honor i la responsabilitat que representa el Premi Sol, sobretot per l’entitat que l’atorga. Certament el Col·legi i Mutuacat són dues entitats sense ànim de lucre, amb valors similars. Tortes dues aposten pel territori i les persones, amb un compromís clar amb la transparència i l’ètica de les assegurances. 

De fet, totes dues entitats formen part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana o han col·laborat en l’intent d’aconseguir un “Compromís Ètic de l’Assegurança de Salut”, impulsat pel CMAG.

L’acte es va desenvolupar amb dinamisme i amenitat. Després d’una interessant entrevista a Jordi Sellas sobre la cultura digital i el canvi de paradigma en la publicitat, es van lliurar els diplomes del Curs Superior d’Assegurances 2020-2021, es va fer un homenatge als mediadors veterans i un reconeixement especial als 50 anys de col·legiació.

Descarrega la notícia aquí