NDP Mutuacat BRUSSELLES

MÚTUACAT EXPLICA EL SEU PROJECTE A BRUSSEL·LES

  • Una delegació de Mútuacat ha viatjat a Brussel·les per presentar l’entitat a la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea i a representants catalans del Parlament Europeu.

Una representació de Mútuacat, encapçalada per Ricard Macià, director general de l’entitat, s’ha desplaçat a la capital comunitària per exposar el seu projecte de mutualitat de previsió social, en el marc de la Setmana Catalana de Brussel·les, organitzada per la Delegació del Govern davant la Unió Europea i el Casal Català a Brussel·les.

Mútuacat s’ha reunit de manera privada i individualitzada amb el representant permanent del Govern a Brussel·les i amb diferents eurodiputats catalans, a la seu de la Delegació de la Generalitat i del Parlament Europeu, respectivament. Aquest viatge institucional ha valgut per presentar Mútuacat i conèixer de primera mà com es veu el futur del mutualisme català des d’una perspectiva europea i catalana, així com també fomentar i ampliar les relacions i col·laboracions entre totes les parts.

Les recepcions han començat amb la del representant permanent del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj. La trobada ha servit per presentar l’entitat, intercanviar opinions sobre el mutualisme català i la seva projecció de futur, així com també conèixer la funció de representació i promoció dels interessos de Catalunya davant les institucions europees que realitza la Delegació del Govern a Brussel·les.

D’altra banda, a la seu de l’Eurocambra, Jordi Solé, Ramon Tremosa i Josep Maria Terricabras han compartit opinions i reflexions sobre el paper de la Unió Europea i les polítiques comunitàries en matèria de salut, economia i política social, qüestions que afecten directament les mutualitats catalanes. Aquesta jornada de treball ha permès exposar els valors i funcions de l’entitat manresana, així com també conèixer in situ les tasques dels representants catalans a l’Eurocambra.

Finalment, la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea ha acollit a la capital belga una matinal de presentació del segell “Ben fet- Qualitat d’aquí” , avalat per PIMEC. Es tracta d’un distintiu que acredita els productes i productors catalans que compleixen uns requisits de qualitat i bones pràctiques. Mútuacat és l’única mutualitat de previsió social del país que té aquesta certificació de qualitat.

El viatge ha servit per establir vincles i relacions entre Mútuacat i els representants catalans davant els països de la Unió.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat