segellEtshi

MÚTUACAT OBTÉ EL SEGELL DE QUALITAT EUROPEU ETHSI

  • Mútuacat rep el segell d’assegurança ètica i solidària ETHSI Ethical and Solidarity Based Insurance
  • Aquest segell certifica la gestió responsable de la mutualitat de previsió social

Manresa, 28 de juliol de 2016. Mútuacat ha rebut el segell de qualitat ETHSI. Aquest distintiu s’atorga a entitats que demostren una garantia de qualitat responsable de la seva gestió.

El segell EthSI té en compte aspectes relacionats amb el comportament ètic de l’organització, la responsabilitat social, la inversió socialment responsable o altres aspectes com la transparència o la vinculació a l’economia social.

Aquesta qualificació és atorgada per un comitè avaluador independent i la gestió del segell és de FETS – Finançament Ètic i Solidari, que és una associació de segon nivell que agrupa entitats del Tercer Sector i l’Economia Social i Solidaria, que volen promoure un finançament ètic i solidari. Des de la seva creació l’any 1999, FETS ha treballat per fer visible que la banca ètica va més enllà d’una idea i que no es tracta d’un projecte en eterna construcció, sinó que és quelcom real i tangible.

D’aquesta manera, Mútuacat certifica l’adopció de bons criteris i facilita als mutualistes una eina per escollir amb més garanties de qualitat l’entitat de previsió social.

 

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat, solidaritat