Signatura Protocol CMAG Mutuacat

MUTUACAT, UN ANY MÉS AMB EL COL·LEGI DE GIRONA

MANRESA, 14 de febrer de 2023. El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona i Mutuacat han signat el protocol de col·laboració per al 2023. Aquest acord té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances, d’una banda. I d’altra, el suport als actes professionals que agrupen els mediadors col·legiats i la presència continuada de Mutuacat en les diferents accions del Col·legi.

Bona sintonia entre les dues entitats

La mutualitat és entitat col·laboradora del col·legi des de fa anys i se sent molt orgullosa de ser-ho, ja que comparteix amb el CMAG valors i maneres d’entendre el sector. L’any passat, per exemple, va col·laborar en l’edició dAssegurem-nos-en 2012-2022. L’obra recull els articles sobre la llengua catalana d’El Butlletí, que elabora el CNL de Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat lingüística dels col·legiats. De fet, ambdues entitats tenen la defensa del català entre les seves prioritats i  pertanyen al Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

En l’acte, Jordi Triola, president del col·legi gironí, ha manifestat que la renovació de l’acord significa “refermar els vincles i els valors que des de fa molts anys compartim, tant de sector com de societat.”

Així mateix, Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la mutualitat ha assenyalat:

“Per Mutuacat és un plaer ser entitat col·laboradora del Col·legi un any més. Els nostres balanços, l’econòmic i el social, de 2022 han estat molt bons. Des de 2015 creix la nostra notorietat de marca com a asseguradora de l’Economia Social i Solidària, i a més, catalanista. Aquest fet encaixa amb la tendència de contractar productes i serveis de proximitat i amb valors ètics, que planten cara a la globalització i al capitalisme. A més, ser l’única asseguradora que fomenta l’ús de la llengua catalana ens ha donat força visibilitat a partir del Procés.”

“Tenim molt bona salut després de 54 anys de la nostra creació a Manresa, on tenim la seu central. Tripliquem el capital de solvència obligatori i generem creixements de primes anuals per sobre del 12%, gràcies als rams de salut familiar i d’empresa, així com a l’especialització en accidents d’oci i esportius.”

 

Descarrega la notícia