Federacio-catalana-cecs

MÚTUCAT TANCA L’ACORD DE RENOVACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE CECS

  • Amb aquesta renovació totes dues entitats reforcen la unió iniciada l’any passat.
  • L’objectiu és garantir una cobertura sanitària a tots els federats de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

 

Mútuacat recentment ha firmat la renovació de l’acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Cecs, a través d’Unifedesport, la corredoria d’assegurances que té com a socis la UFEC i les Federacions Esportives Catalanes.

L’objectiu d’aquest acord és estrènyer llaços i garantir la plena cobertura mèdica per a tots els esportistes federats.

L’acord de col·laboració, subscrit entre totes tres parts, Mútuacat, Unifedesport i la Federació Catalana de Cecs, garanteix la plena cobertura sanitària amb màxim rigor i proximitat. Pili Navarro, directora general d’Unifedesport, destacava “estem satisfets de renovar per segon any la cobertura d’assistència sanitària amb una entitat asseguradora catalana, que té una alta voluntat de construir acords a llarg termini”. Per la seva banda, Manel Eximeno, president de la FCC, va ressaltar l’accessibilitat presencial de Mútuacat i el fet de poder conversar amb proximitat. Finalment, Leo Martínez, responsable de màrqueting de Mútuacat, afirmava que “a Mútuacat estem molt orgullosos de l’alt grau de satisfacció i bon tracte rebut que notem, i tenim, amb els federats de la Federació Catalana de Cecs”.

Amb aquesta firma, Mútuacat i la Federació Catalana de Cecs es comprometen a treballar plegades en altres accions per fomentar el coneixement i la inclusió dels federats cecs i de tots els esports de la Federació Catalana de Cecs.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat, Convenis