el nou producte de Mútuacat

EL NOU PRODUCTE DE MÚTUACAT: ESPORT I LLEURE

Mútuacat aposta per una cobertura completa per a les activitats d’esport i lleure

Girona, 5 d’abril de 2018. Mútuacat reafirma el seu compromís amb l’esport i amb una vida més saludable, ampliant i presentant un nou producte anomenat Esport i lleure.

Aquest passat 4 d’abril, en una trobada amb membres del Col·legi de Mediadors de Girona, Mútuacat ha presentat una proposta d’assegurança lligada estretament a la pràctica esportiva i de lleure.

Aquesta alternativa està destinada a entitats, clubs esportius, associacions i escoles que organitzin activitats esportives i de lleure. Actualment, cal destacar que aquesta iniciativa d’ Esport i lleure facilitarà el compliment de la legislació vigent. Cada un dels productes escollits dona cobertura al que dicta el Reial decret 849/1993, de 4 de juny , en cas de l’Esport, i el Decret 267/2016, de 5 de juliol, per a les activitats de lleure.

Mútuacat es consolida com la mutualitat de previsió social, sense ànim de lucre, referent per al món de l’esport català. Els valors de l’entitat són els de solidaritat, compromís i catalanisme, al servei de la salut de les persones i del territori català.

La Mútua i el Col·legi de Mediadors de Girona s’han compromès a treballar plegats en la difusió d’aquests productes, que són un benefici per a les persones, entitats i associacions del país que realitzen activitats esportives i de lleure.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat