Leo Martínez Imma Rivera

NOUS NOMENAMENTS A MUTUACAT 

  • Leo Martínez, director comercial i de Màrqueting, ocuparà també el càrrec d’adjunt a la Direcció General
  • Imma Rivera serà la nova directora administrativa, tècnica i de finances

Mutuacat, a la presentació del nou organigrama de l’empresa, ha fet públics els nous dos membres de la seva cúpula directiva. Es tracta de Leo Martínez, com a adjunt a la direcció general, i Imma Rivera, com a directora administrativa, tècnica i finances. Aquests nomenaments suposen una aposta pel talent intern, ja que ambdós han desenvolupat bona part de la seva carrera professional a Mutuacat, contribuint a impulsar l’èxit de la companyia, des de diferents posicions. Els dos directius formaran part del Comitè de Direcció i i col·laboraran estretament amb Sergi Macià, director general de Mutuacat, MPS.

Membre de Mutuacat des 2014, Leo Martínez ha liderat l’àrea de Màrqueting, Comunicació i Comercial, des d’on ha impulsat el canvi d’imatge de Mútua Manresana, MPS, i la seva implantació des de la Catalunya Central a tot el País, amb la marca Mutuacat. Corredor d’assegurances i amb estudis de ciències econòmiques a la UB, ​​acumula més de 29 anys d’experiència en l’àmbit comercial en asseguradores multinacionals i mutualitats catalanes, especialitzades en assegurances personals i de salut com Previasa, DKV Seguros, L’Aliança MPS o Preventiva. Des de la seva nova posició, reforça el lideratge per dur a terme els canvis operatius i funcionals necessaris per aconseguir, en un mercat de marques internacionals, una asseguradora competitiva, que es diferencia pels seus valors de solidaritat i compromís amb el País.

Amb més de 25 anys a Mutuacat, Imma Rivera ha ocupat  amb anterioritat diferents càrrecs en les àrees Comercial i de Vendes, i fins ara era responsable de l’Organització Administrativa. Diplomada en Ciències Empresarials per la UOC, màster en Executive MBA per La Salle, amb una estada al Saint Mary’s College of California per acabar de formar-se en Direcció d’Empreses, enceta aquesta nova etapa amb el compromís d’acompanyar Mutuacat a ser una entitat més eficient i sòlida. D’altra banda, la seva àmplia formació i experiència en PNL i Coaching,  li ofereix un bagatge molt valuós per mantenir la qualitat humana, cada cop més necessària en el món empresarial. Aquest aspecte és molt valorat per la mútua, que es regeix pels principis del mutualisme, per valors ètics sòlids i pel convenciment que les persones són sempre el més important.

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat / Tags: ,