ORTS RISK

8À TROBADA D’AMICS I COL·LABORADORS D’ ORTS RISK

· Victor Domingo i Leo Martínez, delegat de Barcelona i director comercial i de màrqueting de Mútuacat, participen a la trobada anual organitzada per la corredoria Orts Risk

Manresa Juliol de 2019. Victor Domingo i Leo Martínez, delegat de Barcelona i director comercial i de màrqueting de Mútuacat respectivament, han participat per primera vegada a la trobada anual que organitza el Xavier Orts, director de la corredoria Orts Risk, amb asseguradores i mediadors que pertanyen al Club Català de Corredors.

La trobada, que ha tingut lloc l’11 de juliol a Platja d’Aro, combina, en un ambient distès les relacions professionals i l’esport. Així al matí s’han celebrat tornejos de pàdel, petanca, picht&putt i tennis. A la tarda, s’ha fet una competició de bitlles, en la qual Víctor Domingo ha aconseguit una meritòria quarta posició.

Aquest any, la Trobada ha arribat a la seva divuitena edició i ha comptat amb més de vuitanta participants del sector assegurador, que en un context informal i lúdic han pogut estrènyer relacions.

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat