Mutuacat a la pista de gel de Manresa, un any mes

LA PISTA DE GEL A MANRESA, UN ANY MÉS

 

MANRESA, 3 de gener de 2023. La pista de gel ha tornat a ser una de les atraccions principals de Manresa durant les festes de Nadal. Està instal·lada a la plaça de Sant Domènec, des del dia 26 de novembre i se’n podrà gaudir fins al 15 de gener.

Amb els seus 300 m2 assegura la diversió de grans i petits i constitueix un bon al·licient per visitar el centre de la ciutat. I com que es tracta d’una gran eina de dinamització, l’organitza la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, Manresa+Comerç. També hi col·labora l’Ajuntament de Manresa i rep el patrocini de diverses entitats, entre les quals es troba Mutuacat, com en edicions anteriors.

Està oberta de 17.00 a 21.00 els dies lectius entre setmana, i d’11.00 a 21.00 els caps de setmana i durant les vacances escolars. Hi ha descomptes per als clients del comerç de Manresa. També gaudeixen d’un descompte per anar a patinar els centres educatius de la ciutat els matins dels dies lectius i sota reserva prèvia 

Enguany, com en anys anteriors, la pista de gel compensarà les emissions de CO2 derivades de l’energia consumida invertint en projectes que ajuden a reduir-les.

 

Descarrega la notícia

/ patrocinis / Tags: , , ,