President Pimec visita Mútuacat

EL PRESIDENT DE PIMEC VISITA MÚTUACAT

El president de la patronal de PIMEC, el Sr. Josep González, ha visitat les instal·lacions de la seu central de Mútuacat a Manresa

Aquesta trobada s’emmarca en el reconeixement de la patronal a les empreses i les entitats que treballen en favor del territori català

Manresa 19 de març de 2018. El president de la patronal PIMEC, el Sr. Josep González, en un viatge institucional a la Catalunya Central, ha visitat la seu central de Mútuacat a Manresa. D’aquesta manera, la patronal catalana i la mutualitat de previsió social han compartit reflexions sobre el sector empresarial a les comarques del centre de Catalunya, així com també sobre el sector de les assegurances de salut ètiques i compromeses.

La comitiva de PIMEC estava encapçalada pel Sr.González i l’acompanyaven el Sr. Antoni Cañete, secretari general de la patronal, el Sr. Esteve Pintó, president de PIMEC Catalunya Central i els Srs. Miquel Camps i Eduard Royo, del Comitè Executiu. D’altra banda, i en representació de Mútuacat, hi eren presents la presidenta de l’entitat manresana, la Sra. Mercè Piñot, el director general de Mútuacat, el Sr. Ricard Macià i el sotsdirector general, el Sr. Sergi Macià.

Aquesta trobada ha tingut com a objectiu principal l’intercanvi d’opinions i reflexions sobre el context empresarial actual a la Catalunya Central, així com l’anàlisi del futur de les PIMES al país. El Sr. González ha destacat el paper de les empreses compromeses amb el territori, capaces d’adaptar-se a un nou context econòmic, polític i social. Per la seva banda, i des de la Direcció General de Mútuacat, Ricard Macià ha destacat i valorat la feina de PIMEC al país, en favor de la petita i la mitjana empresa i els autònoms de Catalunya.

Mútuacat i PIMEC han reafirmat, d’aquesta manera, la seva bona relació institucional i entesa empresarial, basada en uns valors i objectius comuns. Ambdues parts han reforçat el seu compromís mutu de continuar treballant conjuntament en favor de les persones, les empreses i les entitats del territori.

 

Descarrega’t la notícia

/ actualitat