ARA ÉS L'HORA

Mútuacat és l’alternativa d’economia social col·laborativa a les asseguradores mercantils,
per a famílies amb valors.
Descobreix com funcionem i qui som!
Que no et quedin dubtes!

Ja et truquem nosaltres

ESTÀS DESCONTENT AMB EL CANVI DE SEU SOCIAL DE LA TEVA ASSEGURADORA DE SALUT?

Ara és l'hora de canviar
#nosaltresensquedem

Arran de la fugida d’empreses de Catalunya, després del passat 1 d’Octubre, Mútuacat reafirma el seu compromís amb el país.

Mútuacat ofereix, a les persones assegurades en la modalitat de salut, que estan en desacord amb la seu social de la seva asseguradora, mantenir les mateixes condicions de preu i de cobertures.

Canvia't ara a l'autèntica mútua catalana!

ARA ÉS L'HORA. ARA MÚTUACAT

ELS NOSTRES VALORS

Els nostres valors ens porten a ser i fer la nostra feina de manera compromesa amb les persones i l’entorn. Els proveïdors de Mútuacat són de proximitat. En escollir-nos, els nostres mutualistes decideixen el país que volen.

logo-ben-fet-01

Ben fet
El segell de Ben Fet certifica l’origen i la qualitat de la nostra feina. Fomenta el consum de proximitat i enforteix les empreses del territori.

Creiem en la pràctica ètica de la nostra feina. Orientem el mercat assegurador cap a un moviment de comunitat solidària, centrat en les persones, en el benefici col·lectiu, i no en l’enriquiment estríctament econòmic.

etshi-brown

Segell Ethsi
És un distintiu que certifica que els nostres productes asseguradors fomenten la sostenibilitat social, ambiental i de transparència

Defensem el català com a vehicle integrador de la societat, la cultura i les tradicions de Catalunya. No excloem cap persona per la seva llengua ni sentiment identitari. Defensem una societat compromesa i respectuosa.

Web

Cens d’entitats
Aquest registre de la Generalitat de Catalunya inclou a Mútuacat en les entitats que promouen actituds positives, coneixement i ús del català

DEIXA'NS LES TEVES DADES I JA ET TRUQUEM NOSALTRES!

93 877 33 33
mutua@mutuacat.cat

Nom

Telèfon

Horari de preferència:

Motiu de la trucada:

Correu electrònic:

He llegit i accepto la política de protecció de dades de caràcter personal.