SALUTCAT
LA PLATAFORMA ONLINE PER GESTIONAR LA TEVA SALUT

Salutcat és una aplicació dissenyada per ajudar-te a cuidar la teva salut i millorar el teu benestar.
Aprèn a cuidar la teva salut amb Salutcat. Podràs tenir el teu historial mèdic actualitzat i accessible, realitzar un seguiment de mesuraments que afecten la teva salut, per així cuidar-te i millorar el teu benestar personal. A més a més podràs demanar cita online, i consultar el quadre mèdic de Mútuacat de manera fàcil i segura.

EL MEU PERFIL

Es tracta d'un registre molt útil, ja que permanentment tindràs actualitzades les teves dades, en qualsevol moment i en qualsevol lloc. El personal sanitari podrà consultar el teu historial mèdic, d'un sol cop d'ull, en cas d'emergència, en un informe personalitzat, evitant pèrdues de temps innecessàries en cada visita al nostre metge o en moments d'urgència. Totalment exportable!

GESTIONA ELS TEUS TRACTAMENTS

Totes les teves dolències, medicació, tractaments, diagnòstics, i qualsevol seguiment destacable del teu estat mèdic actual, tindrà un apartat específic d'ubicació. En aquest apartat quedarà inclòs el Vademecum Internacional de medicaments amb qui s’ha establert un acord de col·laboració, incloent al·lèrgies i interaccions dels mateixos. De la mateixa manera s'inclou el CIE10 (Codi Internacional de Malalties), avalat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), perquè els teus tractaments puguin ser identificats de manera internacional.

ELS MEUS INFORMES

Aquest és el cor de l’historial Mèdic Online! Aquí tindràs recollits tots els teus informes mèdics, revisions, informes de seguiment, receptes, informes d'urgències, radiografies. Perquè tot el que estigui relacionat amb l'historial mèdic, per causes de seguiment o malaltia, quedi registrat i disponible en qualsevol moment i en qualsevol lloc per a la seva utilització

CODI QR PER A EMERGÈNCIES

Un nou element a l’aplicació! Podràs extreure i imprimir un codi QR. La finalitat serà la de donar accés, en cas d'emergència, a qualsevol equip mèdic al teu historial sanitari, de manera immediata i en qualsevol situació. Tot això d'una forma senzilla i segura.
El codi QR és un sistema que permet emmagatzemar informació en una matriu de punts o codis de barra bidimensional. Els seus tres quadrats en les cantonades, permeten al lector, determinar la seva posició exacta. El sistema va ser creat per l'empresa japonesa Denso-Wave el 1994.

COMPARTEIX L'HISTORIAL

Salutcat dóna la possibilitat de compartir tota o part de la teva informació mèdica a tercers durant un temps determinat. El sistema consisteix en la generació de codis d'accés independents amb un temps de vigència determinat. Podràs determinar quina informació de tot el teu historial mèdic té visibilitat a tercers, mitjançant la selecció dels diferents elements emmagatzemats.

CREA ELS TEUS REPTES

Mitjançant un complet sistema de reptes, Salutcat t'ofereix la possibilitat d'establir metes i reptes per millorar la teva salut. L'eina et facilita un seguiment en reptes, com per exemple deixar de fumar, aprimar-te o començar a fer exercici, entre d'altres.La consecució del repte pot ser premiada amb punts, medalles,...
El seguiment i càrrega d'indicadors dels reptes del tipus córrer, ciclisme, etc. es pot realitzar mitjançant el "tracking" de l'aplicació mòbil.Salutcat et mostrarà gràfiques d'evolució del repte, missatges de motivació i els punts aconseguits en cadascun d'ells.

LES TEVES RUTES

Tindràs la possibilitat de mesurar la teva activitat de forma senzilla i intuïtiva, a través del teu telèfon intel·ligent, recollint valors de les rutes realitzades com ara la distància recorreguda, el temps invertit, els metres de desnivell, calories consumides, velocitat mitjana, geolocalització de la ruta, etc. Un cop realitzada la ruta i desada, podràs associar a cada ruta un seguit de etiquetes i afegir o modificar la descripció de la mateixa, per a un posterior seguiment i control.

El Tracking de les rutes de la plataforma Salutcat es realitza mitjançant l'API de Google. En el moment de finalitzar la ruta, aquesta es guarda automàticament a la plataforma.Aquesta ruta et permetrà recollir els paràmetres habituals en les aplicacions d'aquest tipus: geolocalizacion de la ruta, temps, velocitat mitjana, desnivell acumulat, etc. A més podràs gestionar les rutes realitzades. Fent clic en cadascuna d'elles, s'accedeix al detall de la mateixa.

EL MEU SEGUIMENT I DISPOSITIUS

Podràs realitzar un seguiment personalitzat de totes aquelles mesures que t'interessin: pes, tensió arterial, alçada... La introducció d'aquesta informació es pot fer directament a la web, en l'aplicació mòbil o de manera automàtica mitjançant wearables o dispositius de mesurament com polseres de registre d'activitat, pulsòmetres, tensiòmetres, etc...

NUTRICIÓ

A través d'aquesta utilitat podràs controlar i millorar la teva alimentació, seguir pautes d'alimentació saludable, conèixer els valors nutricionals dels teus menjars, etc. Totes les dades es poden registrar fàcilment i visualitzar en gràfics explicatius.
Podràs realitzar un seguiment dels valors nutricionals corresponents a les diferents ingestes diàries, seleccionant l'aliment i la quantitat. En base a les teves característiques físiques (edat, sexe, tipus de treball i quantitat d'exercici que realitza i declara), l'eina calcula el CDR de cada un dels valors nutricionals: Calories, Hidrats de Carboni, Lípids, Aigua, Colesterol i Fibres.
Cada ingesta es registrarà en el calendari per a la seva posterior control.

ORGANITZA EL TEU PROPI CALENDARI

Organitza el teu calendari de revisions, vacunes, etc., t'avisem perquè no te n'oblidis! El calendari de la plataforma, està basat en tecnologia Google Calendar, on podràs registrar automàticament qualsevol tipus de mesurament.

CITA ONLINE

Ara la plataforma incoprora el directori de professionals sanitaris de Doctoralia dins el mòdul de Serveis. D'aquesta manera, tindràs accés a un directori d'experts de més de 40.000 professionals sanitaris que ja col·laboren amb Doctoralia, i que a més podràs beneficiar-te d'altres serveis com la recerca d'un professional de la salut, consultar les dues últimes opinions de pacients, enviar un missatge a l'especialista i reservar cita de forma online.

QUADRE MÈDIC

L'aplicació Salutcat et permetrà consultar el quadre mèdic de salut de Mútuacat. Podràs localitzar el centre mèdic que necessitis, gràcies a un sistema de geolocalització,utilitzant una tecnologia avantguardista, que et permetrà visualitzar de diferents maneres, a través de la pantalla del mòbil, la ruta més ràpida al teu centre de salut més proper. Salutcat també et permet cercar, dins del quadre mèdic, segons l'especialitat en concret que necessitis. Una eina molt útil i senzilla!

*L’aplicació Salutcat, només estarà disponible i de manera gratuïta, pels clients de Mútuacat que tinguin contractada qualsevol modalitat dels productes Tot Salut, exceptuant el Tot Salut Essencial, i les federacions esportives que tinguin el servei d’App contractat.

DEIXA'NS LES TEVES DADES I JA ET TRUQUEM NOSALTRES!

902 490 480
mutua@mutuacat.cat

Nom

Telèfon

Horari de preferència:

Motiu de la trucada:

Correu electrònic:

He llegit i accepto la política de protecció de dades de caràcter personal.