Quim

QUIM MASFERRER PROTAGONITZA LA CAMPANYA PUBLICITÀRIA DE MUTUACAT

Els espots, protagonitzats per en Quim Masferrer, es podran veure a TV3 a la carta i a les xarxes socials

Manresa, 18 de novembre de 2019 Avui Mutuacat enceta una acció publicitària que es difondrà per TV3 a la carta i per les xarxes socials i que s’emmarca en la campanya “Canvia’t, és fàcil” destinada a aquelles persones que estan descontentes amb la seva asseguradora i que volen optar per una mútua catalana, ètica i solidària.

Es tracta d’un seguit d’espots austers, però molts potents i ben pensats, que s’emetran fins a mitjan gener i que incideixen sobre diversos punts que preocupen a la nostra societat, alhora que encaixen en els valors de compromís, solidaritat i catalanitat de la Mútua.

Quim Masferrer n’és el protagonista, que, en un fons nu, interpel·la directament l’espectador perquè valori si la seva asseguradora actua com Mutuacat en temes com ara la catalanitat, l’envelliment, la responsabilitat social o l’aprofitament de les noves tecnologies en benefici dels assegurats

L’elecció de Masferrer no es va fer en va. A banda de la seva popularitat, es va tenir en compte la integritat, serenor i credibilitat de l’actor. El seu perfil s’avé amb els valors de Mutuacat i creiem que és la persona idònia per comunicar el nostre missatge. 

Descarrega la notícia

/ actualitat