reconeixements

MUTUACAT FACILITA ELS RECONEIXEMENTS ALS ESPORTISTES CECS

  • Un any més, reconeixements a l’ONCE de Barcelona per a esportistes cecs.
  • Es tracta d’una col·laboració entre la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Mutuacat

MANRESA, 7 de setembre de 2020. Com en anys anteriors, Mutuacat col·labora al llarg d’aquest setembre amb la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) en a la realització de reconeixements mèdics a esportistes cecs per tal que puguin federar-se.

Els reconeixements es fan a la Seu de l’ONCE a Barcelona i, enguany, per evitar aglomeracions, es faran en dues dates diferents: el 5 i el 19 de setembre. Les revisions inclouen una anamnesi personal, una exploració cardiològica, una exploració física i de l’aparell locomotor, un electrocardiograma i una antropometria bàsica.

Aquesta col·laboració entre Mutuacat i la FECS té com a objectiu millorar la integració de les persones cegues i normalitzar la seva presència en l’àmbit esportiu. De fet, tant la solidaritat com l’activitat esportiva es troben en l’ADN de les dues entitats.Mutuacat és l’asseguradora líder de l’esport català i es regeix pels principis del mutualisme, solidari per definició i la FCECS és una entitat catalana privada d’utilitat pública, d’interès cívic i social i sense ànim de lucre. Aquesta federació està constituïda per clubs, socis, guies, entrenadors i tècnics de cadascuna de les disciplines que la integren.

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat / Tags: , ,