Mutuacat et regala salut

IDENTIFICA’T AMB LA ID REPUBLICANA A MUTUACAT

La Mútua forma part de les empreses que sumen al Consell per la  República

Regala una assegurança mèdica als qui han demanat la ID Republicana

MANRESA, 20 de juliol de 2021.  Mutuacat, fidel als seus valors, compromís, solidaritat i sobretot catalanisme, s’ha convertit en empresa que suma en el  Consell per la República. Per això, ha adequat els seus sistemes informàtics per introduir-hi  la ID Republicana de totes les persones assegurades que ho desitgin.

També ha adaptat les sol·licituds i la resta de documentació per recollir aquesta dada. D’aquesta manera, qualsevol persona que l’hagi notificat podrà ser trobada pels cercadors a partir de la IDR en comptes del núm. de  DNI o el NIE.

A més, a d’incorporar la ID Republicana en el seu sistema informàtic, Mutuacat vol fer un obsequi a totes les persones inscrites al Consell. Per això, ha decidit regalar una assegurança mèdica i dental baremada durant un any a tots els qui hagin demanat la identitat digital republicana. Només cal demanar-lo a aquí. El regal dona accés a totes les especialitats mèdiques, atenció primària, proves diagnòstiques, clíniques de referència, etc. amb els millors professionals i centres mèdics i dentals del país.

En resum, volem sumar per Catalunya i aquesta és una manera més de posar en pràctica el nostre lema: Fem Salut, Fem País.

Descarrega la notícia aquí