Sergi Macià, director general de Mutuacat i Nina Pont, presidenta del Manresa CBF signant l'acord

RENOVEM L’ACORD AMB EL MANRESA CBF

MANRESA, 17 de gener de 2023. Ahir vam rebre a la nostra seu, les representants del Manresa CBF, encapçades per la seva presidenta, Nina Pont. El motiu de la trobada era signar la renovació de l’acord de patrocini que les dues entitats mantenen des de 2021. 

De fet, no es va tractar únicament d’una signatura protocolària. Va ser una reunió on membres de les dues institucions van conversar extensament sobre els seus projectes i valors. També van desgranar possibles accions de la mutualitat destinades a beneficiar es jugadores i les seves famílies.

De fet, Mutuacat, referent de les assegurances esportives a Catalunya i amb la seu social a Manresa, se sent especialment orgullosa de donar suport al bàsquet femení manresà. I més, tenint en compte que el club té com a objectiu principal aconseguir que les jugadores gaudeixin del que fan i creixin com a persones, tant en l’àmbit esportiu com en l’àmbit educatiu.

El Manresa CBF té tota la força d’un club nou i abraça totes les categories: des de l’escoleta de bàsquet fins a la competició en l’exigent lliga preferent. Cuida, doncs, l’esport de base i proporciona referents esportius femenins a les nenes i noies més joves.

Per a Mutuacat, fomentar i promocionar l’esport de base femení és una manera més de fer país.

 

Descarrega la notícia