Representants del sector assegurador català amb Laura Borràs

REUNIÓ AMB LAURA BORRÀS

Dinar de treball de representants del sector assegurador amb la presidenta del Parlament

MANRESA, 21 d’abril de 2022. Ahir va tenir lloc una reunió de Laura Borràs amb responsables de món assegurador a la seu del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. La presidenta del Parlament de Catalunya va assistir a un dinar de treball, on representants del sector van exposar-li les seves inquietuds i els reptes dels professionals de les assegurances de cara al futur. Entre els temes que s’hi van tractar destaquen la fiscalitat dels productes de Vida Estalvi i  les pòlisses de salut.

A més de Laura Borràs, van participar en el dinar, el president del CMAB i amfitrió de la reunió, Francesc Santasusana, la vicepresidenta, Carmina Homs, els vocals Ignasi Bonvehí i Albert Gumà i la gerent, Sandra Serra. Per la seva banda, Jordi Triola, representava el Consell dels Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Catalunya, en la seva qualitat de president. També hi van prendre part els màxims responsables de Mutuacat, Sergi Màcià; d’Arag, Marià Rigau; de MGC, Daniel Redondo; de Mútua de Propietaris, Christopher Bunz, i de MPM Software, Isidre Mensa.

La cordialitat va presidir la reunió. Laura Borràs es va comprometre a transmetre als grups parlamentaris els punts de vista abordats, També a plantejar la necessitat que es convoqui una reunió del Consell Consultiu de l’Assegurança Privada de Catalunya, en què participen representants del Consell de Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Catalunya.

 

Descarrega la notícia