Revisió Mèdica

REVISIONS MÈDIQUES A LA FCECS

Mutuacat col·labora un any més a les revisions esportives de la FCECS

 

MANRESA, 20 de setembre de 2022. Com cada principi de temporada, Mutuacat ha col·laborat amb la  Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) en la realització dels reconeixements mèdics als esportistes cecs.

Tot i que la majoria de revisions s’han fet aquest 16 de setembre a la Seu de l’ONCE a Barcelona, on s’han desplaçat els professionals dels centres HCG, també,  s’ha ofert als esportistes la possibilitat de realitzar-los de manera descentralitzada Girona, Lleida i Tarragona. Les revisions inclouen una anamnesi personal, una exploració cardiològica, una exploració física i de l’aparell locomotor, un electrocardiograma i una antropometria bàsica.

La col·laboració entre Mutuacat i la FECS té com a objectiu millorar la integració de les persones cegues i normalitzar la seva presència en l’esport. De fet, tant la solidaritat com l’activitat esportiva es troben en l’ADN de les dues entitats. D’una banda, Mutuacat és l’asseguradora líder de l’esport català i es regeix pels principis del mutualisme, solidari per definició. De l’altra, la Federació és una entitat catalana privada d’utilitat pública, d’interès cívic i social i sense ànim de lucre. Està constituïda per clubs, socis, guies, entrenadors i tècnics de cadascuna de les disciplines que la integren. Des de la seva creació el seu fi ha estat lluitar sempre per la promoció i tractament igualitari dels seus esportistes.

 

Descarrega la notícia

/ Col·laboracions, Esport / Tags: , ,