Resultats_Salut_Solidaria

RESULTATS DE LA CAMPANYA SALUT SOLIDÀRIA

· Un 56% dels nous clients de Mútuacat s’han solidaritzat amb el projecte HOSPITAL AMIC de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i un 36%, amb la CAIXA DE SOLIDARITAT amb les persones represaliades polítiques.

Manresa, 16 de maig de 2019. Els prenedors de les pòlisses formalitzades entre l’1 d’octubre de 2018 i el 31 de març de 2019, a més d’altres avantatges, van poder decidir quin dels tres projectes proposats havia de rebre els 5€ que oferia la Mútua per cada nou assegurat.

Els nous associats van escollir el beneficiari de la solidaritat segons els seus
interessos, ja que la tipologia dels projectes era diversa: recerca en medicina infantil, integració a través de l’esport de joves amb risc d’exclusió social o la Caixa de Solidaritat per als represaliats pel procés sobiranista.

Ha estat una iniciativa molt ben acollida, tant pel seu component solidari com per l’apoderament que representa per als nous mutualistes, ja que en la nostra societat cada cop els col·lectius demanem més mitjans per enfortir el nostre potencial en qualsevol àmbit.

La campanya Salut Solidària va sorgir per promocionar el producte Tot Salut, una assegurança d’assistència sanitària completa amb unes condicions immillorables, adaptada a totes les circumstàncies i necessitats. A part del seu vessant solidari, incloïa assistència sanitària a tot el territori espanyol amb 40.000 professionals i 10.000 centres mèdics, assistència en viatge a tot el món, urgències 24h i servei d’ambulància, cobertura completa de salut (medicina primària, especialitats, hospitalització, intervencions quirúrgiques, etc.), cobertura dental gratuïta, segona
opinió mèdica, l’App Salutcat i molt més.

Descarrega’t la nota de premsa

/ actualitat / Tags: