ORIENTACIÓ MÈDICA

T'ajudem - orientació mèdica

Posem a la teva disposició una manera àgil i directa de contactar amb el nostre equip mèdic

Com a servei exclusiu per als nostres mutualistes, posem a la teva disposició una manera àgil i directa de contactar amb el nostre equip mèdic per traslladar-li els teus dubtes relacionats amb la salut.

El nostre equip de metges es posarà en contacte directament amb tu a través del correu electrònic, per tal de proporcionar-te informació general i orientació sobre les qüestions que ens hagis plantejat.

  Nom

  Telèfon

  Correu electrònic:

  Escriu la teva consulta:

  He llegit i accepto la política de protecció de dades de caràcter personal.

  Nota legal1. El servei d'orientació mèdica no té com objectiu realitzar diagnòstics, ni recomanar tractaments, el seu objectiu és orientar i proporcionar informació general de salut.2. La resposta que vostè rebi no s’ha d’usar per substituir el seu metge responsable. Per arribar a qualsevol decisió clínica es requereix una personalització que només pot donar la visita clínica real.3. ADVANCE MEDICAL -HEALTH CARE MANAGEMENT SA l'informa que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a fitxers informatitzats dels quals som responsables i destinataris que tenen per finalitat mantenir les relacions amb vostè. Vostè accepta expressament el tractament de les seves dades, incloses les de salut. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició per e-mail o al c/ Folgueroles 17-25, 08022 de Barcelona.