Signatura conveni tests antígens gratuïts

MUTUACAT I PIMEC OFEREIXEN TESTS D’ANTÍGENS GRATUÏTS A PIMES I AUTÒNOMS

Les entitats tornen a col·laborar per assegurar la continuïtat de l’activitat empresarial amb les màximes garanties per a la salut

Els tests es faran al centre Itco Solucions del Grup Mutuacat

MANRESA, 28 de juny de 2021. Mutuacat i Pimec Catalunya Central han signat un conveni per realitzar tests ràpids d’antígens gratuïts per a les pimes i els autònoms del territori. Han firmat l’acord de col·laboració el president de Pimec, Antoni Cañete, i el director general del Grup Mutuacat, Sergi Macià. De fet, totes dues entitats ja havien col·laborat anteriorment amb el mateix objectiu en la campanya “Pimec, covid free. Durant l’hivern passat, van acostar les proves diagnòstiques de la Covid-19 al teixit industrial, portant les seves unitats mòbils a diversos polígons industrials.

En aquesta ocasió, en què ens trobem afortunadament en un nou estadi de la pandèmia, s’ha optat per realitzar les proves a Itco Solucions, el centre mèdic que el  grup Mutuacat té a la zona comercial de Manresa. Les duran a terme equips sanitaris, formats per professionals qualificats i certificats i els usuaris rebran el resultats en 15 minuts.

El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, ha destacat que “la realització de cribratges massius en el món empresarial és la millor acció per garantir la continuïtat de l’activitat econòmica mentre segueixi el procés de vacunació de la població”.

En aquest sentit, Sergi Macià, director general de Mutuacat ha remarcat que “mentre no tinguem immunitat de ramat cal continuar col·laborant amb el  sector públic en la lluita contra la Covid. Nosaltres portem més de cinquanta anys avançant-nos, col·laborant i descongestionant el sistema públic de salut per adaptar-nos a les necessitats dels nostres mutualistes. Estem convençuts que la realització de tests d’antígens aporta un benefici social inqüestionable”.

Descarrega la notícia aquí