campanya

LA CAMPANYA DE TESTS RÀPIDS DE MUTUACAT I PIMEC VISITA TERRASSA

  • Èxit inqüestionable de la iniciativa: fins ara 1.631 tests realitzats a treballadors de 141 empreses
  • Demà la campanya visita les comarques gironines

Terrassa, 2 de desembre de 2020. Les unitats mòbils de la campanya PIMEC Covid Free, impulsada per Mutuacat i PIMEC, s’han traslladat al polígon industrial del Nord, a Terrassa. 

A més, avui Pimec i Mutuacat han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. Des de les 11.00 i fins a les 15.00 els equips sanitaris qualificats han pres mostres als treballadors per realitzar test d’antígens.

Amb l’acció d’avui, ja s’han fet 1.631 tests a treballadors de 141 empreses diferents d’arreu de Catalunya. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àmbit privat, pretén complementar les diferents accions que s’estan realitzant des de l’Administració per combatre la Covid-19.

El projecte, supervisat pel Dr. Oriol Mitjà, va arrencar a principi de novembre i consisteix a portar als polígons industrials de Catalunya tests ràpids d’antígens per detectar persones asimptomàtiques i evitar així possibles contagis en els llocs de treball. Els cribratges permeten tallar les cadenes de contagi i garantir la continuïtat econòmica del nostre teixit industrial. 

La sessió d’avui ha comptat amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i de Núria Marín, regidora de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, que han estat acompanyats per   Antoni Cañete, Josep Maria Catalan i David Giménez de PIMEC i de Leo Martínez, de Mutuacat.

L’èxit de les accions precedents a polígons de Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses,i Sant Fruitós de Bages i Sant Feliu de Llobregat, així com la quantitat de sol·licituds de diferents polígons per acollir la campanya demostren l’encert de la iniciativa i la implicació del sector industrial en la lluita contra la covid-19.

Demà, 3 de desembre, la campanya arribarà a les comarques gironines. De 12 a 16h els equips sanitaris continuaran fent tests al polígon de Fornells de la Selva (Av de Vilablareix).

Descarrega la notícia aquí