MUTUACAT TANCA UN ACORD AMB ADECOSE

· Mutuacat i Adecose consensuen una carta de condicions que regularà les relacions entre l’asseguradora i les corredories de l’Associació

Manresa Juliol de 2019.

Manresa, 30 de juliol de 2019. Adecose, associació independent que agrupa empreses líders del sector de la mediació d’assegurances, consensua amb Mutuacat una carta de condicions, amb la qual pretén regular les relacions jurídiques entre Mutuacat i les corredories de l’Associació que de forma voluntària el subscriguin.

La carta de condicions té com a objectius incrementar el nivell de seguretat jurídica i afavorir que l’activitat empresarial entre les dues parts es desenvolupi en un marc de confiança absoluta.

En paraules de Martín Navaz, president d’Adecose: “amb la signatura d’aquest important acord, estem fent un pas més en la relació entre ambdues  organitzacions, la qual cosa contribuirà que el col·lectiu d’Adecose i Mutuacat treballin en un marc jurídic d’absoluta seguretat i confiança”.

Per la seva banda, Leo Martínez, director de Marketing i Comercial de Mutuacat, assenyala que “som especialistes en assegurances d’assistència sanitària i accidents en l’àmbit familiar, empresarial i esportiu, que tenen gran acceptació en una societat catalana immersa en el consum estratègic de productes d’empreses amb seu en el país. L’acord ajuda a generar confiança en una asseguradora ètica, amb 50 anys d’història en el canal de mediadors”.

Aquest tipus de contractes de col·laboració constitueixen una mostra clara de la feina que es fa per la professionalització del sector i la contribució al seu enfortiment i excel·lència.

/ actualitat, Col·laboracions