RENOVEM L’ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI DE LLEIDA

MANRESA, 2 de maig de 2023. Dijous passat es va firmar l’acord de col·laboració entre el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida i Mutuacat. La signatura va tenir lloc a la seu del Col·legi de Lleida, i van oficialitzar-la el seu president, Javier BarberáLeo Martínez, per Mutuacat

Des del Col·legi es considera que entitats col·laboradores com Mutuacat fan possible que i pugui oferir un servei de valor amb exclusivitat per als mediadors col·legiats. Entre els beneficis es troba rebre informació de primera mà de nous productes de les entitats, així com establir un diàleg entitat-col·legiat en Taules de Treball.

Precisament, Leo Martínez va declarar que “la nostra especialització i experiència en assegurances esportives, la posicionen com una asseguradora estratègica per a la mediació lleidatana. Gestionem l’assistència de 300.000 esportistes assegurats, que pertanyen a federacions, consells esportius, clubs o que participen en esdeveniments puntuals. I, sobretot, treballem la cobertura del RD 849/1993, (assistència il·limitada durant divuit mesos). Per això, la nostra oferta és indispensable en una zona on les activitats de turisme actiu són un dels principals motors econòmics”.

Finalment, Martínez va compartir amb el president la Memòria de 2022 de Mutuacat i, tot fullejant-la, va referir-se als valors de l’entitat.

 

Descarrega la notícia

CA