Membres de la candidatura Eines de País - Un Pas Més a kles poroperes eleccions de la Cambra de Barcelona

MUTUACAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE BARCELONA PER AL MANDAT 2023-2027

MANRESA, 9 de juny de 2023. Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, torna a presentar-se a les eleccions de la Cambra de Barcelona.  I ho ha en la candidatura que opta a  revalidar la presidència. Les eleccions tindran lloc entre el 15 i el 20 de setembre. 

La candidatura es va presentar  el passat 6 de juny a la font de la Granota, amb la denominació Eines de País-Un Pas Més.  I la conformen cinquanta-dos candidats, un per a cadascuna de les cinquanta-dues vocalies que seran subjectes a elecció. Hi concorren candidats que ja s’havien presentat a les anteriors eleccions, com  l’actual presidenta, Mònica Roca, el vicepresident, Toni Fitó, l’expresident, Joan Canadell, o la vicepresidenta tercera, Roser Xalabarder. Alhora, també hi haurà addicions noves, com Joan Puigcercós, Ada Parellada o Ernest Pérez Mas.

Al llarg dels anys, Mutuacat ha establert aliances sòlides amb diferents institucions, i les ha aprofitat per fomentar l‘economia social i solidària. Aquests acords s’han encaminat a avançar en el desenvolupament d’un sistema econòmic més equitatiu i sostenible, on es valoren els principis de solidaritat, inclusió i responsabilitat social. Per tant,  amb la seva  presència a la Cambra de Barcelona busca promoure un nou model econòmic que prioritzi el benestar de les persones i la cura de l’entorn. De fet, Mutuacat creu que un nou model econòmic és possible: el de l’economia social i solidària.

 

Descarrega la notícia

CA