Ricard Macià, Mercè Piñot, Marc Aloy, Sergi Macià i Carles Pons

VISITA DE L’ALCALDE DE MANRESA 

 

MANRESA, 2 de maig de 2023. L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, va ser a la nostra seu dijous passat. El motiu de la visita era veure l’exposició de la Federació de Mutualitats de Catalunya “Història del Mutualisme a Catalunya”, que acollim fins al 5 de maig.

El van rebre la presidenta de Mutuacat, Mercè Piñot i el director general, Sergi Macià. Els acompanyaven directius d’altres empreses del grup: Ricard Macià (IMI), Àngel Vilarasau (Som Prevenció) i Carles Pons (Reanima de Som Prevenció)

L’alcalde va poder veure de manera gràfica l’evolució del mutualisme català que se centra en trenta-sis moments clau d’aquesta manifestació de la societat civil. Sergi Macià va actuar com a guia de la mostra, que comença parlant dels antecedents a l’edat mitjana per arribar a l’actualitat i a les perspectives de futur.

Posteriorment es van reunir per parlar de la ciutat i de l’asseguradora manresana. En aquest sentit, Aloy va manifestar que havia estat una “profitosa reunió sobre el present i futur d’aquesta mutualitat sense ànim de lucre, referent a casa nostra i al país, que no para de créixer i tirar endavant projectes.”

 

També ens visita Ramon Bacardit, candidat a alcalde de la ciutat

L’exposició ha despertat interès també a d’altres personalitats. El dia següent va visitar-la Ramon Bacardit, candidat a l’alcaldia de la ciutat per Junts. Va venir acompanyat de la tinenta d’alcalde,  Núria Masgrau, que coneix bé l’entitat ja que hi havia treballat. De fet, Masgrau ha recomanat des de les xarxes la mostra: “Els primers grups de suport mutu es remunten a l’edat mitjana. “A la seu de Mutuacat podeu visitar una interessantíssima exposició sobre la història del mutualisme català, de la qual a Manresa en tenim bona representació!” 

Tots dos van ser rebuts per Sergi Macià, Carles Pons i Marta Coll, i van fer una visita guiada a la mostra.

 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: , , ,
CA