Tests Covid19

TESTS COVID-19

MUTUACAT REPRÈN LES ACTIVITATS QUOTIDIANES AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

MANRESA, maig de 2020. Bona part de Catalunya ha passat a la fase 1 del desconfinament, i anem reprenent activitats fins ara vedades com les visites dels nostres delegats de zona als mediadors, les visites dels mutualistes a les nostres oficines, etc. Però,

No abaixem la guàrdia! 

Com que considerem que la SEGURETAT és primordial, a part de les mesures de desinfecció i el màxim respecte a les distàncies de seguretat l’equip comercial de Mutuacat, que recorre el territori, s’ha fet el TEST COVID19 per tenir la TRANQUIL·LITAT d’evitar contagis.

I com que el mutualisme és compartir, posem a la disposició de la nostra xarxa de mediadors la possibilitat de fer-se la prova també a un preu especial i a punts d’extracció de tot el territori. Donem resposta a la inquietud de contagiar la gent del voltant, a l’angoixa de no saber si s’està infectat o immunitzat o al no saber on trobar els tests.

Els assegurats de salut de Mutuacat tenen garantits els tests covid19 en cas d’hospitalització i/o intervenció quirúrgica, tot i que com a prova preventiva no està cobert a les nostres pòlisses. Per això també els podem ajudar oferint-los els tests a preus especials i adreçant-los a punts d’extracció propers. Només cal que contactin amb Mutuacat.

Descarrega la notícia aquí

/ actualitat, solidaritat / Tags: ,