Jugadora de la selecció catalana a la GoldenCat, lluint a la samarreta el logo de Mutuacat

CATALUNYA, SUBCAMPIONA DE LA GOLDENCAT

MANRESA, 22 de juny de 2023. Entre els dies 16 i 18 de juny, Sant Hipòlit de Voltregà es va convertir en l’epicentre de l’hoquei patins amb la celebració de la GoldenCat femenina. Aquest torneig, reconegut per la World Skate, va reunir les millors jugadores de Catalunya, França, Itàlia i Portugal en una competició en format de lligueta. 

Durant els tres dies de torneig, els aficionats van gaudir d’una gran exhibició de tècnica, velocitat i estratègia per part  de les  participants. La GoldenCAT  s’emmarcava en la Setmana Catalana de l’Esport, la gran festa de les seleccions catalanes. Organitzada  per la UFEC, la SGEAF i les federacions esportives de Catalunya, la setmana constitueix l’esdeveniment esportiu de referència per fer visible l’esport català.

La selecció catalana  va arribar imbatuda fins a l’últim partit, contra Portugal, després de demostrar un alt nivell de joc en els partits anteriors. Les jugadores catalanes van lluitar amb determinació i talent per aconseguir el títol, però finalment van quedar com a subcampiones de la GoldenCat. No obstant això, la seva excel·lent actuació no va passar desapercebuda, i van ser reconegudes per la seva dedicació i esforç.

Va guanyar el torneig Portugal, que va oferir un rendiment excepcional i es va endur el títol de manera merescuda. Les jugadores portugueses van demostrar la seva habilitat i professionalitat sobre la pista, i van deixar constància del seu alt nivell tècnic.

Per a Mutuacat, patrocinadora de la Federació Catalana de Patinatge, va ser un orgull veure com les jugadores catalanes lluïen a la samarreta el nostre logotip. En aquest sentit, va ser un moment especialment emocionant quan a l’inici del campionat es va sentir Els Segadors amb les jugadores formades a la pista. 

 

Descarrega la notícia

CA