GUIA MÈDICA

A Mutuacat tens més de 40.000 metges al teu servei, en totes les especialitats mèdiques, als quals pots accedir a través d’una xarxa assistencial de 10.000 centres mèdics concertats.

Volem estar a prop teu, i per fer-ho posem a la teva disposició una completa guia mèdica on podràs trobar tots els professionals ordenats per províncies i poblacions, amb els centres mèdics agrupats per especialitats i per ordre alfabètic.

Per accedir a l’assistència sanitària, els nostres mutualistes s’han d’acreditar amb la targeta de Mutuacat i el DNI en el moment d’accedir al punt de servei. En cas que el metge demani un tractament especial o una prova diagnòstica, caldrà fer una sol·licitud d’autorització.

Escull la teva targeta

Passos a seguir

Cercar el professional o el punt de servei a la guia mèdica

el mutualista té accés* a qualsevol professional o punt de servei de la següent guia, que està ordenada per províncies i poblacions, agrupant els centres mèdics per especialitats i per ordre alfabètic

*segons pòlissa

Identificació

per accedir a l’assistència sanitària el mutualista s’haurà d’acreditar amb la targeta de Mútuacat i el DNI en el moment d’accedir al punt de servei.

Autorització

pot ser que el metge sol·liciti un tractament especial o una prova diagnòstica, necessitaràs una autorització

tel: 93 877 33 33
auto@mutuacat.cat

Valorar

la teva opinió és molt important! Pots posar-te en contacte amb nosaltres i valorar els metges i centres on has anat.