Armament

ASSEGURADORES QUE INVERTEIXEN EN ARMES

SABIES QUE LES PRINCIPALS ASSEGURADORES DEL NOSTRE PAÍS INVERTEIXEN EN ARMES?

Captura De Pantalla 2018 07 23 A Las 14.16.24


Segons l’Informe núm. 28 “Els bancs que inverteixen en armes” del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, la majoria de les grans asseguradores que operen al nostre país participen en el finançament d’armes, en més o menys mesura.
Les asseguradores més destacades que inverteixen les quotes dels seus assegurats en la indústria militar, les trobaràs aquí:

ASSEGURADORES QUE INVERTEIXEN EN ARMES

Cal recordar que aquest estudi no inclou totes les entitats financeres, ja que la disponibilitat pública de dades és escassa i, per això, solament s’hi troben les companyies que juguen un paper actiu en la Banca Armada a l’Estat espanyol.

1

Les empreses militars, la majoria privades, necessiten els diners dels bancs per a la inversió de noves línies de producció, ampliar instalacions, i així maximitzar el seu benefici econòmic.

2

I tot aixó com ho fan? Endeutant-se amb els bancs.

La mitjana d’endeutament de les empreses militars és d’un 73%.

3

Per a la importació d’armes, els fabricants necessiten pòlisses de crèdit i altres productes asseguradors per rebre el màxim de beneficis.

4

La banca armada està formada per totes les entitats financeres que amb els seus productes i serveis fan possible l’existència i el creixement de la indústria militar.

VINE A MÚTUACAT

Ethsi

A Mútuacat creiem en una societat més justa i de desenvolupament cooperatiu.
Tenim el segell EthSI un distintiu que certifica que els productes asseguradors fomenten la sostenibilitat social, ambiental i la transparència. És una mostra de garantia de la qualitat de la gestió de les empreses certificades. D’aquesta manera, es vol facilitar als usuaris una eina per escollir el producte que més s’ajusti als seus valors en funció d’uns paràmetres objectius.

ENCARA NO SAPS QUI SOM?

VOLS SABER-NE MÉS?

EL PRODUCTE MÉS SOLIDARI!

EL 2% DE LA QUOTA EL DESTINEM A PROJECTES SOLIDARIS

Som una entitat sense ànim de lucre, que revertim tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes.
Creiem en una societat més justa i de desenvolupament col·laboratiu.

– Tenim el Segell Ethsi d’assegurances ètiques
– Formem part del grup BenFet-Qualitat d’aquí, que defensa els productes i empreses catalanes

La Marató de TV3, Althaia o CRTea entre d’altres, han estat beneficiaris de les aportacions solidàries que podem fer gràcies a les quotes del producte Tot Salut Essencial. Gràcies per formar-ne part.