ASSEGURADORES QUE INVERTEIXEN EN ARMES

SABIES QUE LES PRINCIPALS ASSEGURADORES DEL NOSTRE PAÍS INVERTEIXEN EN ARMES?

asseguradores armes

SABIES QUE LES PRINCIPALS ASSEGURADORES DEL NOSTRE PAÍS INVERTEIXEN EN ARMES?

Segons l’Informe núm. 45 “Asseguradores i Fons de Pensions que financen empreses d’armes” del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, la majoria de les grans asseguradores que operen al nostre país participen en el finançament d’armes, en més o menys mesura.
Les asseguradores més destacades que inverteixen les quotes dels seus assegurats en la indústria militar, les trobaràs aquí:

ASSEGURADORES QUE INVERTEIXEN EN ARMES

Cal recordar que aquest estudi no inclou totes les entitats financeres, ja que la disponibilitat pública de dades és escassa i, per això, solament s’hi troben les companyies que juguen un paper actiu en la Banca Armada a l’Estat espanyol.

1

Les empreses militars, la majoria privades, necessiten els diners dels bancs per a la inversió de noves línies de producció, ampliar instalacions, i així maximitzar el seu benefici econòmic.

2

I tot aixó com ho fan? Endeutant-se amb els bancs.

La mitjana d’endeutament de les empreses militars és d’un 73%.

3

Per a la importació d’armes, els fabricants necessiten pòlisses de crèdit i altres productes asseguradors per rebre el màxim de beneficis.

4

La banca armada està formada per totes les entitats financeres que amb els seus productes i serveis fan possible l’existència i el creixement de la indústria militar.

VINE A MUTUACAT

asseguradores armes

A Mutuacat creiem en una societat més justa i de desenvolupament cooperatiu.
Tenim el segell EthSI un distintiu que certifica que els productes asseguradors fomenten la sostenibilitat social, ambiental i la transparència. És una mostra de garantia de la qualitat de la gestió de les empreses certificades. D’aquesta manera, es vol facilitar als usuaris una eina per escollir el producte que més s’ajusti als seus valors en funció d’uns paràmetres objectius.

ENCARA NO SAPS QUI SOM?

VOLS SABER-NE MÉS?

SOLIDARIS PER DEFINICIÓ!

Som una entitat sense ànim de lucre, que revertim tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes.
Creiem en una societat més justa i de desenvolupament col·laboratiu.

– Tenim el Segell Ethsi d’assegurances ètiques
– Formem part del grup BenFet-Qualitat d’aquí, que defensa els productes i empreses catalanes

La Marató de TV3, Althaia o CRTea, entre d’altres, han estat beneficiaris de les nostres aportacions solidàries. Gràcies per formar-ne part.