Mutuacat des de 1969 és una organització social amb un model econòmic col·laboratiu.
Oferim assegurances d’assistència sanitària i de prestacions econòmiques amb l’objectiu de contribuir al benestar i a la qualitat de vida de la societat catalana.

COMPROMÍS

segell BenFet

Els nostres valors ens porten a ser i fer la nostra feina de manera compromesa amb les persones i l’entorn. Els proveïdors de Mutuacat són de proximitat i, en escollir-nos, els nostres mutualistes decideixen el país que volen.
El segell de BenFet augmenta i fomenta el consum de proximitat i enforteix les empreses. Amb l’adjudicació d’aquesta acreditació, s’impulsa i es potencia un teixit empresarial excepcional del país, i es garanteix un treball constant per a millorar el futur del nostre territori i la seva gent.
Podeu consultar tots els detalls del segell Ben Fet a la seva pàgina web, i comprovar la qualitat de les empreses que hi ha associades.

SOLIDARITAT

Creiem en la pràctica ètica de la nostra feina. Orientem el mercat assegurador cap a un moviment de comunitat solidària, centrat en les persones, en comptes d’enriquir econòmicament els propietaris de les empreses mercantils.
El segell EthSI és un distintiu que certifica que els productes asseguradors fomenten la sostenibilitat social, ambiental i la transparència. És una mostra de garantia de la qualitat de la gestió de les empreses certificades. D’aquesta manera, es vol facilitar als usuaris una eina per escollir el producte que més s’ajusti als seus valors en funció d’uns paràmetres objectius.
Per a conèixer més detalls d’aquesta certificació i els valors que la mouen, podeu consultar el seu web.

CATALANISME

A Mutuacat defensem les persones, el català com a vehicle integrador de la societat, la cultura i les tradicions de Catalunya. No excloem a ningú pels seus sentiments identitaris, i defensem una societat digna i respectuosa entre tots.
Formem part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. Aquest registre de la Generalitat de Catalunya inclou Mutuacat entre les entitats que promouen actituds positives, coneixement i ús del català
Mutuacat disposa d’un servei d’assessorament lingüístic propi per a totes les nostres comunicacions. La llengua és un vehicle per a la cohesió social. Fomentar-la i cuidar-la creiem que és un deure que tenim. La llengua és cultura, i és societat.
PIMEC i la Generalitat de Catalunya han atorgat a la nostra entitat el Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el Món empresarial 2016 i ACCID i Òmnium Cultural ens han atorgat el Premi a la potenciació i l’ús del català en l’àmbit empresarial 2017.

MUTUALISME

A Mutuacat creiem en el mutualisme social com a base de la nostra feina. Per aquesta raó, formem part de la Federació de Mutualitats de Catalunya.
Creiem en un model assegurador organitzatiu i social, complementari a l’economia productiva i als sistemes públics de protecció social. Amb el nostre compromís amb la Federació, volem contribuir al progrés de les mutualitats de previsió social catalanes.
D’aquesta manera, fomentem la projecció i consolidació del mutualisme social com a oferta asseguradora competitiva i eficaç.