DESCOBREIX SALUTCAT, LA NOVA APP DE MÚTUACAT!

iphone

La nova plataforma de Mútuacat, et permetrà gestionar de manera fàcil i personalitzada la teva salut, a qualsevol lloc i en qualsevol moment!

Salutcat és una aplicació dissenyada per ajudar-te a cuidar la teva salut i millorar el teu benestar.
Aprèn a cuidar la teva salut amb Salutcat. Podràs tenir del teu historial mèdic actualitzat i accessible, realitzar un seguiment de mesuraments que afecten la teva salut, portar un registre de tractaments i malalties, accedir a consells de salut i nutrició, etc. Tot això d’una manera fàcil i segura.

Encara no estàs dona’t d’alta?

Entra a l’App!

Descarrega’t la App aquí:

play2
apple2

DESCOBREIX SALUTCAT

ORGANITZA EL TEU PROPI CALENDARI

Organitza el teu calendari de revisions, vacunes, etc., t'avisem perquè no te n'oblidis! El calendari de la plataforma, està basat en tecnologia Google Calendar, on podràs registrar automàticament qualsevol tipus de mesurament.

GESTIONA ELS TEUS TRACTAMENTS

Gestionar els teus tractaments actuals, per no equivocar-te amb els medicaments i les dosis. Podràs registrar els teus tractaments i pautes mèdiques i comptar amb un seguiment continu i accessible en tot moment.

CODI QR PER A EMERGÈNCIES

Gestiona la informació que trobaràs al codi QR de la plataforma. D'aquesta manera els equips sanitaris podran accedir a les teves dades de contacte, historial mèdic, intoleràncies medicamentoses, al·lèrgies o a informació rellevant, en cas d'accident.

CREA ELS TEUS REPTES

Estableix metes i reptes per millorar la seva salut. Salutcat et permetrà fer un seguiment dels teus reptes, com ara deixar de fumar, aprimar-te o començar a fer exercici, entre d'altres. No t'ho perdis!

*L’aplicació Salutcat, només estarà disponible i de manera gratuïta, pels clients de Mútuacat que tinguin contractada qualsevol modalitat dels productes Tot Salut, exceptuant el Tot Salut Essencial, i les federacions esportives que tinguin el servei d’App contractat.

DEIXA'NS LES TEVES DADES I JA ET TRUQUEM NOSALTRES!

902 490 480
mutua@mutuacat.cat

Nom

Telèfon

Horari de preferència:

Motiu de la trucada:

Correu electrònic:

He llegit i accepto la política de protecció de dades de caràcter personal.