QUI SOM

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes.

VALORS

Ens fan diferents uns valors compartits, mitjançant els quals volem sumar sensibilitats en benefici de Catalunya.

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes

Vam néixer com a mutualitat de previsió social i ens mantenim fidels a l’esperit fundacional del mutualisme, basat a ajudar-nos els uns als altres i a autogestionar-nos a partir de l’entesa i del consens.

Compromís

3

Treballem cada dia per oferir els millors serveis als nostres associats, mitjançant una àmplia oferta d’assegurances i prestacions de la màxima qualitat, a un preu accessible per a tothom. I ho fem, garantint la igualtat de condicions, sense diferències en funció de les característiques individuals o de l’estat de salut, i amb total transparència sobre el preu que es paga per estar amb nosaltres.

A Mútuacat creiem que l’accés a una salut de qualitat és un dret de totes les persones, sense diferències ni condicions. El nostre compromís és per tota la vida: garantim que no et cancel•larem la pòlissa i que no hi haurà increments imprevistos del preu com els que apliquen les societats mercantils segons l’ús que es faci dels serveis assistencials.

Perquè la salut és un dret, no un negoci.

Solidaritat

valors-2

No tenim accionistes, ni en volem! Mútuacat no és propietat de cap accionista majoritari o empresa, sinó de tots els mutualistes que ens confien la seva salut. Per tant, no depenem dels beneficis que obtinguem a final d’any, i podem garantir la participació igualitària, l’autosuficiència i l’autogestió dels recursos.

Com a entitat sense ànim de lucre, invertim tots els beneficis en la millora dels serveis, perquè la salut i el benestar de les persones són la nostra raó de ser. Però anem més enllà: amb els beneficis, impulsem accions i projectes que aportin valor a la societat. En els últims anys, hem invertit en nombrosos projectes socials, així com en residències, tecnologia de la diagnosi o centres de salut. A més, som al capdavant de la Plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató de TV3, que s’ha consolidat com la plataforma associativa que hi ha aportat més diners durant els últims set anys.

Perquè la salut i el benestar de les persones estan per damunt de tot.

Catalanisme

1

A Mútuacat treballem per fer créixer Catalunya, perquè creiem en un projecte comú de país. Per fer-ho, revertim els beneficis en projectes localitzats al nostre país, potenciem el desenvolupament de la societat catalana i ajudem les persones que ho necessiten més a casa nostra. Ens sentim profundament arrelats al territori, i mantenim sòlids vincles de col•laboració amb l’entorn d’àmbit català i els diferents col•lectius amb qui ens relacionem.

Tu també pots sumar esforços per fer del nostre país un lloc millor. A Mútuacat pots gaudir de serveis i cobertures de la mateixa qualitat o millors que els que ofereixen les grans companyies mercantils. Però a diferència d’aquestes, nosaltres et garantim que els teus diners es quedaran a casa nostra, invertits en benefici de la societat i de l’economia catalanes.

Perquè a Mútuacat no només fem salut, també fem país.

Valors Segells

GRUP MÚTUA MANRESANA

Mútuacat va néixer a Manresa l’any 1969 sota la denominació de Mútua Manresana, en el si del Grup Mútua Manresana. Des dels nostres orígens, som una mutualitat de previsió social, solidària i participativa, de creació i adhesió voluntària, formada per un conjunt de persones amb valors associatius amplis i esperit solidari, valors fundacionals del mutualisme per definició. Fruit de la nostra evolució al servei de les persones, a mitjan 2015 la nostra denominació va canviar a Mútuacat, en una aposta decidida per estar més a prop de tots els catalans i aportar valor afegit al país.

Al Grup Mútua Manresana, que té els seus orígens a Manresa en l’any 1932, hi conflueixen nombroses entitats i serveis que comparteixen un denominador comú: la salut i el benestar de les persones que confien en nosaltres.

Mútuacat

Mútualitat de previsió social sense ànim de lucre

Presaba

Servei de prevenció aliè acreditat en les quatre especialitats, d’alt nivell tècnic i mèdic

Salut Solucions

Centre mèdic que dóna resposta i solucions a les necessitats dels usuaris de la medicina.

Institut Mèdic per la Imatge (IMI)

Centre d’exploracions d’alta tecnologia en ressonància magnètica i medicina nuclear

ARA Mútua

Corredoria d’assegurances que ofereix un servei integral de protecció i assegurança.

RESPONSABILITAT SOCIAL

Amb els beneficis obtinguts, des de Mútuacat impulsem accions i projectes per millorar la salut i el benestar de les persones i aportar valor a la societat. Al llarg dels últims anys, hem invertit en nombrosos projectes socials com són la creació i consolidació de l’estructura sanitària de Manresa, la creació d’un centre d’exploracions d’alta tecnologia en ressonància magnètica i medicina nuclear amb el nom d’Institut Mèdic per la Imatge (IMI), i el centre mèdic Salut Solucions a la mateixa localitat.

L’entitat també és present a la Federació de Mutualitats de Catalunya, des d’on exercim la defensa dels interessos dels mutualistes i treballem perquè el sentir del mutualisme estigui viu en les actuals i futures organitzacions socials.

Mútuacat és, així mateix, al capdavant de la Plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató, integrada per voluntaris i voluntàries, que treballa de forma incansable, amb entusiasme i molta il•lusió, des de fa una dècada, per difondre la causa de La Marató de TV3 i recaptar fons en benefici d’aquest fenomen solidari del nostre país.

Gràcies a aquest esperit, Manresa Mobilitza’t amb La Marató s’ha consolidat com la plataforma associativa que hi ha aportat més diners durant els últims set anys, fins a un total de 291.282 euros. En l’ edició de 2014 es van aconseguir recaptar 33.000 euros, destinats a programes d’investigació de les malalties del cor.

TRANSPARÈNCIA

A Mútuacat tenim com a principi bàsic informar de manera clara, precisa, honesta i completa sobre totes les activitats i els resultats de l’entitat.
El dret a la informació és un pilar que volem garantir des de tots els punts de vista.

Per aquest motiu, posem a disposició dels nostres mutualistes, i de tota aquella persona interessada, la situació financera i de solvència de Mútuacat.

Informe de situació i solvència de Mútuacat

Informe especial de revisió de situació i solvència de Mútuacat

CONTACTA AMB NOSALTRES

Perquè parlant la gent s'entén