LA DARRERA ACTUALITZACIÓ DE TARIFAI INCORPORA UN NOU RAM AMB EL PRODUCTE D’ESPORT I LLEURE DE MUTUACAT

Acord entre MPM Software i Mutuacat 

MANRESA, 22 de febrer de 2024.  MPM Software, empresa líder en solucions digitals per a corredories d’assegurances, i Mutuacat, especialista en assegurances d’esport i lleure, han signat un acord per a la integració dels productes de Mutuacat a la plataforma d’MPM.

Aquesta unió de forces permetrà oferir a les corredories una solució integral per a la gestió d’aquest tipus d’assegurances, aprofitant l’experiència i especialització de Mutuacat en el sector i la plataforma tecnològica líder d’MPM.

Beneficis per a les corredories

  • Gestió intuïtiva i fàcil. Els productes de Mutuacat s’integren a la plataforma d’MPM, i es poden realitzar projectes d’assegurances d’esport i lleure de manera ràpida i eficient.
  • Emissió de pòlisses en línia. Les corredories podran emetre pòlisses en línia de manera ràpida i eficient, agilitzant el procés per als seus clients.
  • Àmplia gamma de modalitats. S’ofereix una àmplia gamma de modalitats esportives i de lleure, amb un total de 462 opcions disponibles. D’aquesta manera es pot cobrir les necessitats de tot tipus de clients.
  • Assegurances de conveni col·lectiu.També estan disponibles a TarifAI les assegurances de conveni col·lectiu de Mutuacat. Aquest fet es especialment interessant perquè tenen preus molt competitius, sobretot perquè no s’exigeix prima mínima. 

Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat ha declarat: “La nostra intenció és augmentar la productivitat de les corredories. El nostre tarifador en línia continua operatiu i els nostres mediadors el poden utilitzar, com sempre. De tota manera, aquesta col·laboració amb MPM Software ens permetrà ampliar la nostra distribució i oferir els nostres productes a un major nombre de corredories. Estem convençuts que aquesta unió serà un èxit per a totes les parts implicades.”

Per la seva banda, David Millet, CEO d’MPM Software, ha afirmat: “Estem molt satisfets d’afegir el ram d’esport i lleure de Mutuacat a la nostra plataforma. La seva experiència i especialització en aquest sector serà un gran valor afegit per a les nostres corredories.”

En definitiva, aquesta iniciativa conjunta reflecteix el compromís de Mutuacat i MPM Software per proporcionar solucions innovadores que millorin l’eficiència i l’experiència dels professionals de l’assegurança. La combinació de coneixements especialitzats i tecnologia avançada consolida aquesta col·laboració com una fita important en el camp de les assegurances d’esport i lleure.

/ Actualitat / Tags: , , ,
CA