Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, Jordi Triola, president del CMAG i Gemma Soley, delegada de zona de Mutuacat

ASSEGUREM-NOS-EN 2012-2022

Recopilació dels articles de la secció “Assegurem-nos-en” d’ El Butlletí del CMAG

Mutuacat col·labora en l’edició de l’obra

 

MANRESA, 20 d’octubre de 2022. El 19 d’octubre es va presentar Assegurem-nos-en 2012-2022 en l’acte institucional que va celebrar el CMAG amb motiu de 48a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances. 

En l’acte, molt amè i dinàmic, es va comptar amb la participació de l’humorista Jaume Capdevila KAP, es va homenatjar els mediadors veterans i es va lliurar el Premi Sol al grup de comunicació Aseguranza.

La presentació d’Assegurem-nos-en 2012-2022 va anar a càrrec de F. Xavier Vila Moreno, secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística. Es tracta d’una recopilació dels articles publicats durant els últims deu anys a la secció “Assegurem-nos-en” d’El Butlletí del Col·legi.

No és cap secret que a Mutuacat som especialment sensibles als temes relacionats amb la llengua catalana. Per tant, no estranyarà a ningú que ens confessem addictes a aquesta secció, en què s’expliquen de manera clara i concisa qüestions que sovint ens presenten dubtes en l’ús quotidià del català.

Per això, quan el Col·legi, tenint en compte que som membres, com ells, del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana, ens va donar la possibilitat de col·laborar en l’edició de l’obra, ens vam sentir molt honorats i vam acceptar contribuir-hi.

Aprofitem per agrair tant al Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona com al Consorci l’eina de divulgació dins del món assegurador.

 

Descarrega la notícia

CA