Sergi Macià, director general de Mutuacat i Josep M. Herms, president del Bàsquet Manresa

BÀSQUET MANRESA I MUTUACAT SIGNEN UN ACORD DE PATROCINI

 

MANRESA, 7 de febrer de 2024. El Bàsquet Manresa i Mutuacat han  segellat  un acord de patrocini per aquesta temporada. L’acte ha tingut lloc al Nou Congost i l’han formalitzat Josep M. Herms, president del Bàsquet Manresa i Sergi Macià, director general de Mutuacat.

Es tracta de dues entitats, nascudes a Manresa, que tenen una clara projecció més enllà. El primer equip del club de bàsquet competeix a la màxima categoria del bàsquet espanyol, i Mutuacat és un referent en assegurances esportives a Catalunya i a la resta de l’Estat.

Però, a banda d’això, el Bàsquet Manresa i l’asseguradora comparteixen valors i treballen per a una societat saludable a través de l’esport. Mutuacat, entitat sense ànim de lucre, valora molt positivament la importància que té l’esport base en el club esportiu i la seva labor de formació dels joves en valors com l’esforç, el respecte i el treball en equip.

“Estem molt contents de poder anunciar aquest acord amb Mutuacat”, ha declarat Josep M. Herms, president del Bàsquet Manresa “Es tracta d’una entitat propera amb una gran experiència en el món de l’esport. Estem segurs que aquesta col·laboració serà molt positiva per a ambdues parts”.

D’altra banda, Sergi Macià ha afirmat “Per a nosaltres és un orgull poder col·laborar amb el Bàsquet Manresa. És un club amb una gran història i una gran projecció. Veure el nostre logo i el claim Sport Mutuacat al Nou Congost m’emociona, com a manresà i com a director de Mutuacat”.

També Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat ha celebrat l’acord: “La col·laboració ens ajudarà a augmentar la nostra visibilitat i a posicionar-nos com una empresa líder en el sector de les assegurances esportives. “

CA