LA FUNDACIÓ AUDITORIUM I MUTUACAT RENOVEN EL CONVENI

MANRESA, 13 de març de 2024. La Fundació Auditorium i Mutuacat han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des de fa anys. L’acte de signatura va tenir lloc al Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelonae. I el van formalitzar Francesc Santasusana, president de la Fundació i del Col·legi, i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat.

En l’acte, Leo Martínez va expressar la seva satisfacció per la trajectòria de la col·laboració amb la Fundació Auditorium i va mostrar la seva confiança en el futur d’aquesta relació. També va destacar la importància de la formació continuada com a element clau per millorar el servei que presten els mediadors als seus clients. En aquest sentit, va reiterar el seu suport a la Fundació Auditòrium en el desenvolupament de programes formatius de primer nivell que responguin a les necessitats del sector. Per la seva banda, Francesc Santasusana va destacar que “ara mes que mai, la formació ha de jugar un paper clau en la mediació professional, perquè permet estar més preparat per superar els reptes que hem de fer front a diari”.

Martínez també va il·lustrar amb dades numèriques la 3a posició de Mutuacat en el Rànquing de solvència d’asseguradores segons ICEA, amb un CSO del 314%. Així mateix, va informar del creixement de facturació de la mutualitatsobre del del sector. Així, per al 2023 ha estat del 8,39%, i en concret ,el de salut amb un 9,51% i Accidents del 11,97%.

A més, va aprofitar per presentar el nou web d’assegurances esportives sport.mutuacat.org, que permet generar pressupostos i emetre pòlisses de manera senzilla.

Un altre punt que es va tractar va ser el el valor de diferenciació de Mutuacat, pel fet de ser una empresa de la Economia Social i Solidària. I el retorn de la bona gestió amb patrocinis a organitzacions esportives, per difondre hàbits de vida saludable.

Finalment va expressar la seva satisfacció per la  col·laboració amb la Fundació Auditorium i va mostrar la seva confiança en el futur d’aquesta relació.

CA