LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY I MUTUACAT REFORCEN EL SEU VINCLE

Manresa, 19 de febrer de 2024. La Federació Catalana de Rugby (FCR) i Mutuacat han arribat a un acord de col·laboració per aquesta temporada 2023-2024. L’entitat reforça el seu vincle amb el rugbi català mitjançant una aportació econòmica que ajudarà a la promoció d’aquest esport. Amb aquest patrocini fa visible el seu compromís amb el creixement del rugbi.

La relació entre la FCR i Mutuacat ve de lluny. Són set anys ja de compromís, en què els jugadors i jugadores han pogut gaudir dels 50 centres que la mútua els posa a disposició.

Mutuacat, una entitat catalana sense ànim de lucre, es vincula de manera especial amb el rugby català i referma el seu compromís amb els valors que aquest representa: solidaritat, esforç i salut.

Patrocini per promocionar l’esport

El president de la FCR, Ignasi Planas, valora així aquest acord de patrocini: “Mutuacat ens estén encara més la mà i ens fa confiança amb aquest conveni, ajudant al rugbi català en la seva promoció perquè pugui arribar a més gent. Estem molt contents de poder comptar amb la seva confiança i esperem poder reforçar més aquest vincle en el futur”.

També Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, ha expressat la seva satisfacció: “Ens sentim molt orgullosos de comptar una temporada més amb la confiança de la Federació Catalana de Rugby i d’esdevenir-ne patrocinadors. Admirem, com a entiat social i solidària, el seu codi ètic, i l’esportivitat i companyonia que suposa el Tercer Temps. Aquest té lloc després de finalitzar el partit,  quan els dos equips es troben per compartir un refrigeri. Aquest tercer temps serveix per confraternitzar i suavitzar els resseniments que haguessin pogut sorgir en el camp. En definitiva, el joc no acaba amb la victòria o derrota d’alguns dels contendents, sinó amb la camaraderia i la diversió dels qui en els dos temps anteriors havien estat contrincants.”

Ignasi Planas i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, han signat un conveni de col·laboració fins al 31 d’agost del 2024.

/ Actualitat / Tags: , , , ,
CA