DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

La Federació Catalana d’Atletisme ens lliura un reconeixement pel nostre suport

MANRESA, 13 de setembre de 2022. Aquest dissabte, 10 de setembre, la Federació Catalana d’Atletisme ha celebrat la primera Diada de l’Atletisme Català. En la jornada, que fou un gran èxit, va tenir lloc una Assemblea Extraordinària, presidida per Mercè Rosich, un Fòrum de Clubs i la Festa de l’Atletisme Català.

Durant la gala es van guardonar els millors atletes de 2021. També es va lliurar la medalla d’or de la Federació a Jesús Ángel García Bragado, per la seva trajectòria com a atleta, a Joan Villuendas, pels seus 10 anys com a president de la Federació i a Manoli Huerga, pels seus 43 anys de treball a l’entitat.

A més es van reconèixer els millors clubs catalans en les diferents categories, els de més història: 25, 50 i 100 anys, els millors jutges i  els diferents rècords de Catalunya. Hi va haver, també, un reconeixement a Mutuacat per la nostra col·laboració i suport a l’atletisme català.

Es tracta d’una distinció que ens va fer molta il·lusió i que agraïm profundament a la Federació. Ja fa 5 temporades que mantenim la relació de protecció. Hem hem protegit 10.700 atletes, un 10% dels quals ha necessitat els nostres serveis. Hem atès uns 1.000 sinistres a l’any, cosa que representa una mitjana de 3 autoritzacions al dia. Afortudament,  només hem hagut de denegar unes 20 peticions de servei, ja que estaven fora de cobertura.

La bona sintonia i l’estima de la Federació per Mutuacat també es va reflectir en altres detalls com el fet que se situés el nostre representant, Leo Martínez a la fila de les autoritats amb la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, la secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes.

Descarrrega la notícia

CA