PREMIS PER ALS MILLORS A LA 27à FESTA DE L’ESPORT CATALÀ

MANRESA, 7 de febrer de 2024. Un any més  Mutuacat ha col·laborat amb la Festa de l’Esport Català, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport. La gala es va celebrar ahir a l’America’s Cup Experience, per lliurar els premis als esportistes i institucions que s’han destacat més durant el 2023.  I com en edicions passades, es va retransmetre en directe pel canal Esport3 la cerimònia, conduïda per Laura Aparicio i Andreu Juanola. 

Aitana Bonmatí i Jordi Xammar, millors esportistes del 2023

Aitana Bonmatí, la líder del Barça femení i campiona d’Europa i del món, ha rebut el premi a la Millor Esportista Catalana. Jordi Xammar, número 1 del rànquing internacional de vela i classificat per als Jocs Olímpics de París 2024, ha estat premiat com a Millor Esportista Català.

Després de guanyar els premis The Best i la Pilota d’Or, Bonmatí ha sumat un nou reconeixement a la seva col·lecció. “És un orgull poder representar Catalunya a tot el món”, ha declarat Bonmatí.

Jordi Xammar, dominador de la vela mundial i amb la plaça per a París 2024 ja assegurada, afronta el futur amb ambició: “Vull seguir treballant per aconseguir els meus objectius”.

Premis per a Laia Sanz, Clàudia Pons, Pep Guardiola i el Girona FC

Laia Sanz ha rebut el premi extraordinari per la seva trajectòria al Dakar. Clàudia Pons, entrenadora de la selecció espanyola de futbol sala femení, i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, han estat premiats com a Millors Entrenadors. El Girona FC ha rebut una menció especial pel seu gran paper a la Lliga de futbol masculina.

Altres guardons de la nit

Berta Alomà (Korfbal) ha rebut el premi al mèrit esportiu. La Federació Catalana de Ciclisme ha estat reconeguda per la seva gestió esportiva i ha rebut el Premi de mans de de Sergi Macià, director general de Mutuacat. L’Astrapool CN Sabadell femení de waterpolo ha estat premiat com a Millor Club Esportiu i com l’entitat que ha donat més èxits a l’esport català. Les federacions catalanes centenàries i Foment del Treball  també han rebut el seu reconeixement. 

La 27a edició d’aquesta gala ha servit per celebrar els èxits dels esportistes catalans i per reconèixer el seu talent, dedicació i esforç. La nit ha estat un homenatge a l’excel·lència esportiva catalana en totes les seves disciplines.

CA