Mercè Rosich, presidenta de la FC d'Atletisme i Leo Martínez de Mutuacat

FESTA DE L’ATLETISME CATALÀ

MANRESA, 25 d’abril de 2023. Dissabte es va celebrar la Festa de l’Atletisme Català al Consell Català de l’Esport. Organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme, la Festa va premiar els millors atletes catalans de 2022. I també els jutges, els millors clubs i els rècords absoluts del curs passat i de la pista coberta 2023.

Amb la sala gran del Consell plena a vessar, va amenitzar la vetllada Arnald Pedrós. I van conduir la cerimònia Robert Díez i Cora Salas, que van saber donar dinamisme a un acte amb un gran nombre de guardonats. I no és estrany, ja que “l’atletisme català gaudeix de molt bona salut”, tal com va destacar  Mercè Rosich, presidenta de la Federació, en el seu parlament inicial. 

El guardó més esperat, el de millor atleta català, va ser per a Raquel Gonzàlez i Pol Retamal, que van rebre el merescut premi amb cara de felicitat.

Mutuacat no es va perdre la festa i va rebre un dels reconeixements especials de l’acte pels seus serveis a la Federació Catalana d’Atletisme i a l’atletisme en general. Va recollir-lo, Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de l’entitat. Martínez va expressar la seva gratitud pel reconeixement i va ressaltar l’orgull de comptar amb els atletes federats entre els nostres assegurats.

 

Descarrega la notícia

CA