Fira de consum sobirà a Terrassa

FIRA DE CONSUM SOBIRÀ A TERRASSA

 

MANRESA, 24 d’octubre de 2022. Aquest dissabte, 22 d’octubre, vam participar en la Fira de Consum Sobirà a Terrassa. Organitzada per Anem X Feina i el Consell per la República de Terrassa. L’objectiu de la firaera donar l’oportunitat als empresaris del país de promocionar els seus productes i serveis,  i als ciutadans de fer consum sobirà. 

Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, es van poder trobar tot tipus de béns i serveis de proximitat al Raval de Montserrat. Hi havia aliments, begudes, productes manufacturats… o experts en assegurances, com Mutuacat.

L’organització va ser impecable i l’ambient festiu. L’afluència de públic va ser constant, fet que demostra que queda molta gent compromesa, disposada a plantar cara amb el seu consum.

És indiscutible que consumir serveis i productes del país és una opció que cada cop té més adeptes. Es tracta d’un consum responsable amb el medi i més sostenible que el comerç de llunyania, ja que evita les despeses energètiques i contaminants dels transports. També és responsable econòmicament ja que enforteix l’economia del país i acaba beneficiant el conjunt de la societat catalana. A més, sol tenir l’avantatge de la qualitat, ja que sovint es tracta de produccions petites fetes aquí, per ser consumides aquí.

 

Descarrega la notícia

CA