Participants De La Mitja 2023

MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE GRANOLLERS, LES FRANQUESES I LA GARRIGA

 

MANRESA, 6 de febrer de 2023. La Mitja Marató Internacional de Granollers-Les Franqueses–La Garriga s’ha celebrat aquest diumenge 5 de febrer de 2023. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Esportiva la Mitja, ha comptat amb uns 8000 participants entre totes les carreres i ha ofert un gran nivell de marques. 

 

Hagos Gebrhiwet, amb un temps de 58:55, ha fet la millor marca mundial de l’any i el nou rècord de la prova. A més, la primera dona de creuar la meta ha estat Tigist Gezahegne, qui amb un registre de 1h.06:41, ha aconseguit la segona millor marca mundial de l’any i també el rècord femení.

 

De tota manera, el gran atractiu de la Mitja és la combinació de l’atletisme d’elit amb tot el color de les curses populars. Ahir els carrers de Granollers, les Franqueses i la Garriga es van omplir dels somriures, crits i il·lusió dels participants que només competien amb ells mateixos. El repte era acabar els 10Km, el Quart o la Mitja, en algun casos, o millorar el propi temps en d’altres.

 

Mutuacat ha estat amb tots ells ja que ha estat l’encarregada de vetllar pels participants i ha tornat a figurar entre els col·laboradors d’aquest gran esdeveniment esportiu. A més, en aquesta 37a edició ha regalat telemedicina als 25 primers corredors i a les 25 primeres corredores no professionals.

 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: , , ,
CA