Podi Masculí La Mitja 20211 Masgulina

LA MITJA CONFIA UN ANY MÉS EN MUTUACAT

La 35 edició de la Mitja, un èxit de participació i de marques

MANRESA, 7 de juny de 2021. Aquest dissabte, 5 de juny de 2021, ha tingut lloc una de les curses més populars a casa nostra: La Mitja Marató Internacional de Granollers-Les Franqueses–La Garriga.

Hi han participat 3000 corredors, que era el màxim permès per les mesures covid. Unes mesures que s’han deixat notar en tot el desenvolupament de la prova, i que també han condicionat la data i el recorregut.

A les 8 del matí, per evitar la calor, els corredors han sortit esglaonadament en calaixos de 600. Primer els d’elit, que de seguida, s’han distanciat de la resta.

La victòria en categoria masculina ha estat  per a Ayad Lamdassem, amb un temps de 1h.03:31, i en categoría femenina per a Karolina Nadoska, amb 1h.11:27. Jordi Madera ha estat el guanyador en cadira de rodes, com l’any passat, amb un temps de 59:50.

Mutuacat, ha estat l’encarregada de vetllar pels participants i ha tornat a figurar entre els col·laboradors d’aquest gran esdeveniment esportiu. Es tracta d’una cursa amb gran tradició, que tot i comptar atletes d’elit no ha perdut el caràcter popular dels seus inicis. Per això, hi trobem tant corredors amateurs com grans figures de l’atletisme internacional.

Descarrega la notícia aquí

CA