Merce Rosich, Leo Martínez i Gerard Esteva

RECONEIXEMENT D’UFEC A MUTUACAT

 

MANRESA, 14 de desembre de 2022. Mutuacat va rebre ahir un reconeixement de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) pel seu suport a l’esport català. El lliurament va tenir lloc durant la trobada nadalenca de la UFEC amb les federacions, institucions i entitats, celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

 

Gerard Esteva, president de la UFEC, va destacar el paper de les federacions catalanes en la millora de la Llei de l’esport estatal. De fet, fa ben poc que s’han aprovat al Senat les esmenes que hi proposaven la UFEC i CUFADE, “Les federacions catalanes hem donat exemple en la reivindicació i insistència per millorar la llei, defensar l’esport base i la nostra autonomia i les nostres competències”.

En l’acte es va premiar la Federació Catalana de Futbol, que té el rècord de llicències, i la Federació Catalana de Basquetbol, que és la que té més llicències femenines.  També, es va reconèixer la Federació Catalana d’Handbol, per la posada en marxa del seu programa d’igualtat. La Federació Catalana d’Escacs va obtenir el premi per l’organització de competicions internacionals, i la Federació Catalana d’Esgrima, el reconeixement pel seu centenari. També es va premiar la Federació Catalana de Hockey, en reconeixement a la seva projecció audiovisual i la Federació Catalana de Petanca, per la promoció de l’esport federat. Aquesta federació ha aconseguit rejovenir els seus esportistes amb una gran tasca en les categories base. 

Així mateix, es va distingir el Partit dels Socialistes de Catalunya i Junts per Catalunya pel suport a l’esport català i, especialment, per la defensa de les esmenes sobre la Ley del Deporte. També va ser premiada la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física per la feina feta.

 

Reconeixement a Mutuacat pel suport a l’esport català

El reconeixement a Mutuacat fou entregat per Mercè Rosich i Gerard Esteva a Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de la Mutualitat. Aquest va agrair la distinció i la confiança de la UFEC en dipositar la salut des seus federats a les mans de la mútua. La col·laboració entre les dues entitats es va iniciar el 2016 i actualment Mutuacat dona cobertura a 20 federacions de diferentes modalitats esportives. I aquest 2022 s’ha assistir 3.600 esportistes, que han utilitzat 14.000 serveis.

També destacà que la percepció del servei per part dels mutualistes és molt bona i que les federacions que coneixen la mutualitat, renoven cada temporada. Un dels motius és que Mutuacat forma part de l’Economia Social i Solidària i, en no tenir ànim de lucre, els increments de preu en les renovacions són mínims.

“L’aposta per l’esport ens vincula estretament a la UFEC, ja que difondre hàbits esportius a la ciutadania genera una millora social i emocional. I la raó de la nostra existència és millorar la vida de la societat catalana. Ens definim com una entitat Catalanista, i creiem fermament que el consum de proximitat és una eina de millora econòmica del país. Això és important,   ja que es troba a les mans de les federacions escollir asseguradores catalanes per cobrir els seus riscos.”  

Mutuacat pensa en gran i el nostre desig és convertir-nos en la Mutualitat de l’Esport Català!

 

Descarrega la notícia

 

/ Actualitat / Tags: , ,
CA