Tot Salut Essencial

simbol-1-e1442834569240

Tot Salut Essencial: La nova assegurança d’assistència sanitària de medicina baremada està pensada per adaptar-se a les necessitats específiques dels treballadors autònoms, perquè tots puguin beneficiar-se d’una assistència sanitària de la màxima qualitat.

Es tracta d’una pòlissa econòmica i universal, sense condicions ni carències de cap mena: se’n pot gaudir de forma immediata des del moment de la seva contractació. I amb el valor afegit que el 2% de l’import de la quota s’inverteix en projectes solidaris.

Universal

Tinguis el què tinguis, siguis com siguis, vine!

No podem convertir la sanitat privada en pública, però sí que podem facilitar l’accés a aquesta a un major nombre de la població.

Podem fer que el preu no sigui un problema tan gros, podem fer que hi accedeixis amb el mateix preu que paguen les asseguradores més grans.

Gaudeix de la medicina baremada siguis com siguis, tinguis l’edat que tinguis, treballis del que treballis… Sense llistes d’espera, amb l’atenció que et mereixes i amb els millors hospitals i professionals del nostre país: Tot Salut Essencial.

Perquè l’essencial és tenir salut.

Immediat

Si ens necessites avui contracta’ns avui

1- Utilitza la targeta des del primer dia
Escull el facultatiu i el centre mèdic dins la nostra guia mèdica amb més de 11.00 metges a tot el territori espanyol.

2- Identificació davant del professional o centre
Quan truquis a la consulta o centre per demanar hora o sol·licitar més informació, t’has d’identificar com a beneficiari del TotSalut Essencial. Per exigir els avantatges pactats has d’acudir a la consulta o centre mèdic amb la targeta identificativa i el DNI.

3- Preu dels serveis
El TotSalut Essencial té, per a benefici dels seus clients, preus pactats amb professionals i centres mèdics de tot el territori espanyol. Abans de sol·licitar l’atenció sanitària li podem facilitar el cost de la mateixa.
Cost de les consultes:
A través del telèfon, la nostra Aplicació (App) o el nostre web.
Cost de les proves diagnòstiques i les intervencions quirúrgiques programades:
Per poder facilitar el cost d’intevencions quirúrgiques programades o proves diagnostiques, hem de conèixer algunes dades inicials:

  • Tipus d’intervenció o prova
  • Especialista que t’atén
  • Clínica on seràs intervingut o on et faran la prova

4- Pagament dels serveis
Sempre hauràs d’abonar directament al professional o centre el preu dels serveis rebuts. En cas d’intervencions quirúrgiques i proves diagnoòstiques o terapèutiques, s’haurà d’abonar el preu per avançat.

Econòmic

Fem la medicina privada una mica més pública

Barems aproximats de referència
Serà necessari consultar els preus segons clínica i facultatiu
Consulta els barems

CONT_economic
CONT_economic2
CONT_economic3
CONT_economic_pit

Augment de pit: Pròtesis de primera qualitat i operació realitzada pels millors cirurgians.: 8.288€
Amb TotSalutEssencial: Hospital Cima 4.595€
Cal una visita prèvia per concretar el preu

CONT_economic_biofaroplastia

Blefaroplàstia superior: Si tens les parpelles inflades o caigudes, posa-hi remei amb aquesta cirurgia de parpelles superiors dels dos ulls: 2.650€
Amb TotSalutEssencial: Policlínic Barcelona 1.980€

CONT_economic_hernia

Hèrnia inguinal per laparoscòpia: El tractament per via laparoscòpica que permet corregir en un sol procediment i de manera ràpida. 5.100€
Amb TotSalutEssencial: Hospital General de Catalunya 2.098€

CONT_economic_miopia

Cirurgia de miopia: Digues adéu a les ulleres de manera definitiva amb una tècnica mínimament invasiva i sense dolor 1.300€
Amb TotSalutEssencial: Clínica GMA 875€/ull

Solidari

Un 2% de la quota va a parar a projectes solidaris