Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de utuacat, entrevista una estudiant d’UManresa

MUTUACAT A LA FIRA BORSA DE TREBALL D’UMANRESA

Ajudem els joves talents a adquirir experiència

MANRESA, 20 d’octubre de 2023. Aquest dimecres, 19 d’octubre de 2023, Mutuacat va prendre part en la jornada ADE Prèmium, una activitat organitzada pels estudis d’Empresa d’UManresa, amb l’objectiu de promoure la connexió entre els estudiants i les empreses del territori.

A més, la jornada va acollir la Fira Borsa de Treball, una iniciativa que facilita entrevistes entre estudiants amb interès en combinar els seus estudis amb estades de pràctiques i les empreses col·laboradores d’UManresa.

A partir de les entrevistes, els estudiants rebran les notificacions de les empreses en les quals podran dur a terme les seves pràctiques. Aquesta oportunitat ofereix als estudiants de UManresa una plataforma per posar en pràctica els seus coneixements teòrics i adquirir experiència pràctica en el món empresarial.

Abans, però, a l’inici de la jornada vam poder gaudir d’una conferència molt interessant: “Storytelling, el poder intangible de les organitzacions”.  Els ponents foren Gemma Gutiérrez Cortés i Gabriel Garcia de Oro, de Fantastica Storytelling School. I ens van fer reflexionar quan, amb molta amenitat, van explicar la diferència que suposa una bona història en un món numèric, on les xifres i els resultats matemàtics ho dominen tot.

Obviament, el programa Prèmium s’emmarca en la voluntat d’UManresa de reforçar els lligams i millorar la connexió entre la Universitat i les empreses. I en aquesta voluntat pot comptar amb nosaltres. De fet,

Mutuacat fa temps que hi col·labora i es compromet a continuar fomentant aquesta relació per contribuir al creixement i èxit dels estudiants. Sens dubte, aquesta col·laboració beneficia els joves talents i l’economia local, i obre noves oportunitats i possibilitats per a tots els involucrats.

Descarrega la notícia