Un moment del partit Catalunya vs Ucraïna femení

CATALUNYA VS UCRAÏNA: DOS TRIOMFS MEMORABLES A LA FOIXARDA

Amb el suport de Mutuacat

MANRESA, 12 de setembre de 2023. Aquest dissabte, 9 de setembre, la temporada de rugbi 2023/24 va donar el tret de sortida de manera espectacular a la Foixarda, amb dos partits de nivell internacional. Catalunya va rebre Ucraïna, en una jornada que va transcendir més enllà de l’esport, ja que es celebrava  el centenari de la Federació Catalana de Rugby i es donava suport a Ucraïna en temps difícils. Mutuacat, patrocinadora oficial de la federació va ser present a l’acte per palesar el seu compromís amb la societat i amb els valors esportius.

Un enfrontament amb un significat especial

Amb el teló de fons de la guerra que ha afectat Ucraïna durant més d’un any i mig, aquest enfrontament va prendre una dimensió excepcional. Els jugadors ucraïnesos van arribar a Barcelona amb  esperit indomable, deixant enrere els problemes i la inseguretat del seu país per competir a  la Foixarda. Aquest acte de valentia va ser reconegut i admirat per tots els assistents.

Triomf de les catalanes

El partit entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna va ser un emocionant inici de la jornada. Malgrat l’absència de rodatge de la selecció catalana, les jugadores van mostrar un esperit de lluita envejable. Cada placatge, cada carrera i cada ruck van ser disputats amb una passió i determinació impressionants.

L’entrenador Mario Sans i el seu equip van treballar incansablement per aconseguir el primer assaig. Aquest va arribar abans del descans, quan  Alba Camacho va realitzar una jugada coral espectacular per posar la pilota dins la zona de marca rival.

Camacho va continuar demostrant el seu talent al principi de la segona part,i va augmentar el marcador a favor de Catalunya. Tot i això, les jugadores ucraïneses no van abaixar els braços i van lluitar amb tot el cor per mantenir-se dins del partit. Una  carrera de Yelyzaveta Havrylova, que va travessar tot el camp, va donar un assaig a Ucraïna i va establir el marcador en 10 a 7.

La tensió va créixer fins a l’últim minut, quan la capitana Anna Puig va certificar la victòria catalana amb una marca que va posar el punt final a un partit emocionant i ple de simbolisme.

I triomf dels catalans 

El segon partit del dia enfrontava les seleccions masculines de Catalunya i Ucraïna. La rivalitat en aquesta trobada va ser intensa, amb els dos equips lluitant amb una determinació ferotge per aconseguir la victòria, 

Els jugadors catalans van demostrar la seva habilitat i força des del principi. Malgrat la ferrenca resistència de la selecció ucraïnesa, Catalunya va aconseguir marcar diversos assajos espectaculars. L’energia i la passió dels jugadors catalans van ser palpables al camp, i el públic no va deixar de animar-los en tot moment.

El partit va culminar amb la victòria de Catalunya, que consolida així la seva reputació com a potència emergent en el món del rugbi internacional. 

Catalunya vs Ucraïna, més que dos partits

En definitiva, les seleccions femenina i masculina de Catalunya van demostrar la seva força, passió i determinació, i van celebrar el centenari de la federació amb  dues victòries memorables. Aquesta jornada va ser molt més que dos partits internacionals; va ser una mostra de solidaritat, valentia i esportivitat, valors que s’adiuen totalment amb l’essència de Mutuacat.

 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: , ,