Encaixada de mans entre Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat i Raúl Sánchez, president de FANOC

FANOC I MUTUACAT RENOVEN L’ACORD DE COL·LABORACIÓ

 

MANRESA, 25 de setembre de 2023.Divendres passat, 22 de setembre del 2023, FANOC, (Federació d’Associacions de Famílies Nombroses de Catalunya), i Mutuacat van renovar el conveni de col·laboració. La formalització de l’acord va tenir lloc en la seu de la Federació, amb la presència de Raúl Sánchez, director de FANOC i Leo Martínez, adjunt a la direcció de Mutuacat. Aquest acte va reforçar la determinació de totes dues organitzacions a treballar juntes per proporcionar serveis de qualitat i beneficis tangibles als socis de FANOC.

 Compromís amb la gent gran

Segons FANOC, aquesta col·laboració no només reflecteix el compromís amb les famílies nombroses de Catalunya, sinó també la responsabilitat envers la seva salut i benestar. Raúl Sánchez valora sobretot el respecte de Mutuacat per a les persones que necessiten més el suport de la mutualitat. Vol traslladar als seus socis la importància d’escollir una asseguradora que quan es facin grans no els augmenti el preu desmesuradament.

En efecte, Mutuacat no aplica apujades de prima per a qui ha de fer més ús dels serveis. El seu compromís ètic de preus fa que pagui el mateix un persona de 90 anys, per exemple, que una de 60. Aquesta és una pràctica ben diferent de la que segueixen les asseguradores mercantils, ja que quan algú deixa de ser rendible, li apugen la prima fins que no la pot assumir.

Telemedicina gratuïta

D’altra banda, tots els membres de FANOC  que sol·licitin informació a Mutuacat podran gaudir de consultes mèdiques des de la comoditat de la seva pròpia llar, en català i de manera totalment gratuïta durant un període de tres mesos. Això no només facilita l’accés a la atenció mèdica, sinó que també promou la seguretat sanitària en un món canviant.

Leo Martinez va expressar la seva satisfacció per l’aliança, i va destacar la importància de la telemedicina com un mitjà eficaç per millorar l’accés a la atenció sanitària, especialment en temps de canvis i desafiaments com els que la societat ha experimentat recentment.

 Aquesta aliança exemplifica com les organitzacions poden treballar juntes per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i construir una comunitat més saludable i segura.

 

Descarrega la notícia