Assistents a l' àpat de germanor per celebrar el dia de la patrona dels mediadors d'assegurances organitzat pel col·legi de Girona

GERMANOR I TRADICIÓ: CELEBRACIONS DEL DIA DE LA PATRONA

Àpat de germanor del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona

El  27 de juny, el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona va organitzar un àpat de germanor en honor a la Verge del Perpetu Socors, patrona dels mediadors d’assegurances. La trobada, de caràcter informal, va reunir col·legiats, treballadors, entitats col·laboradores i perits en un ambient distès al restaurant Cala Canyelles de Lloret de Mar.

L’acte va comptar amb la presència de Gemma Soley, delegada territorial de Mutuacat de la Catalunya central i Girona. Soley es va mostrar molt satisfeta de refermar els seus vincles amb el col·lectiu de mediadors de Girona. De fet, Mutuacat va inaugurar la seva delegació a Girona l’any 2000 i sempre ha mantingut excel·lents relacions amb la mediació i amb el Col·legi.

L’àpat es va desenvolupar en un ambient de gran cordialitat, que afavoria l’intercanvi d’experiències i inquietuds dels participants en un entorn relaxat i proper.

Amb aquesta trobada informal, cada any el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona reafirma el seu compromís amb la comunitat de mediadors i amb les asseguradores.

El col·legi de Saragossa també celebra la festivitat

El Colegio de Mediadores de Seguros de Zaragoza y Teruel també va celebrar la festivitat de la Verge del Perpetu Socors. Va organitzar un sopar al Restaurant Aura, que va reunir a més de 230 col·legiats i convidats. L’acte va servir per fomentar la convivència entre els professionals de les assegurances.

En representació de Mutuacat, va assistir-hi Víctor Domingo, responsable de l’Expansió Comercial de l’asseguradora. Domingo va aprofitar l’ocasió per a posar en valor la important tasca que desenvolupen els mediadors d’assegurances com a assessors i intermediaris entre les asseguradores i els clients.

/ Actualitat / Tags: , ,